arkadan vurup kaçma - ilk kazam - acemiyim

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım motora daha önce binmemiştim cocukluk hayalimdi.
yaklaşık 3 farklı özel eğitim kurumundan birebir ders aldim (bmw riding academy, gis akademi, 2 özel hoca)

ilk motorum cbr 250 oldu burada da ilk kazam var. benim pek bi suçum yok gibi ama tam emin değilim. arkadan vurup kaçıyor.
vuran kişide ofisten arkadaşım. tanımamış beni. o da acemi şofor. böyle bir durumda mutlaka inip kontrol etmesi gerektigini yoksa başının büyük derde gireceğini söyledim.

yaklasik 700 km oldu yol tecrübem.

Arkadan vuran her zaman %100 haksızdır. Benim arkadaşım olsa aynı durumda arkadaş falan dinlemem fena bozuşurdum adamla. Hadi yaptın bir eşeklik çarptın. Neden kaçıyorsun?

O kisiyle arkadasligini bir daha gozden gecirmeni tavsiye ederim :)

Bence karikatürdeki gibi bir yanlış anlaşılma var. Belki ofisten arkadaşın motoru ile senin motoruna dokunarak, "merhaba, iyi yolculuklar" falan dilemek istemiştir. :king:

Böylece virajdan dönerken veya kavşaklarda trafik akmasa bile aralara girmemeyi öğrenmiş oluyoruz. :)

Heleki bu sıkışık trafikte doğal olarak adamın önüne bakmak yerine sürekli akan ana trafiğin giriş yönüne bakacağı düşünülürse. Önüne bakıyor bakıyor. Yol boş. Sonra kafayı giriş yapacağı yola çeviriyor.O arada sen hop önündesin. Ama artık o yolu boş olarak hesaplayıp önüne bakmadığı için çotanak ya arada tostsun ya da yerde kaşar.

Ucuz yollu bir deneyim olmuş. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
tesekkurler arkadaslar

carpan kisi bayandi eski kiz arkadasimdi ayrilmistik uzun bi süre önce :)
benim oldugum tarafa dönecegini ben kestiremedim çünkü minibus duragi orası ve minibus arkasina girse hic cikamazdi
bide yanindan gecerken bak ben geciyorum diye aragaz verme calismalarim oldu ama motorun sesi ben burdayim diyemedi

aralara girmemeye gayret ediyorum zaten ama bazen mecbur hissediyorum kendimi herkes bana bakiyo araba gibi niye bekliyo burda diye

Duran trafikte 'lane filtering' (Türkçe de ne deniyor bilmiyorum) illegal midir ? Yeni başlık açmak istemedim konu sahibinden özür diliyorum. Allah beterinden saklasın.

ne kadar kötü niyetlisiniz ya benim arkadaşlarım görse makarasına çarpar :queen:

Araçların yanından geçip kör noktasına girip çıkarken 2 kere didit diye bi korna çalmayı öğrenirsiniz böylece.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana kalırsa kasıtlı şaka yapmıştır ama eşek şakası olduğuna jeton düşünce kaybolmuştur. Arkadaşınız lakayit birisi mi ?

Bir bayan şoförden bahsediyoruz. Yola bakmaktan önünü görmemiştir. Çarptıktan sonra bile farketmediyse şaşırmam.

bir bayan sofor kasıtlı şaka yapamaz öyle, görmemiştir. siz korna çalın öyle yerlere girerken

Sanki araya girmek, yanından geçerken korna çalmamak hata ama önündekine vurmak bide arkadan çarpıp sonra kaçmak çok normal. Bayanlarda kaza yaptıktan sonra kaçma eğilimi taksicilerinki kadar fazla. Böyle şeyleri görünce sinir oluyorum. Hadi kazadır olur kimsenin birşey dediği yok. Neden kaçıyorsun? Bence en akıllıcası kameranızın kayıtta olması olmuş.

Bence kör nokta görmeme falan yok burda. Direk acemiliğine mi desem mallığına mı desem dokundurmuş arkadan. Ne olursa olsun kaçıp gidiyosa o kişide bi sorun vardır..

22. saniyde vuruyo ben zor duruyorum nasil durdugum bile anlamadim zaten. önce sag ayagimi yere koydum tutamadim motoru sonra ayagimi kaldirip arka frene bastim sol ayagimi yere koydum. dolmusa giricek gibi oldum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar