arkadan çarptı bide gülüyor!

Dün akşam Bursa dönüşü süpürgelik rampasına yaklaştığımda sağ şeritteki kamyonu sollamaya başladım. Kamyon orta şeride doğru çıkmaya başladı selektör yaptım çıkmadı ben de hızlandım tam yaklaştım birden çıkıverdi orta şeride ilk etapta çıkmamasına aldanıp hızlandığım için durmaya çalıştım ama bi türlü mümkün olmadı ben çıkarken sol danda bir araba geliyordu. Ancak olacakları anladığı için midir bilmem sol taraftaki araba yanıma girmedi bende kendimi o boşluğa attım. herşey o kadar ani ve tehlikeli oldu ki adama tepki bile veremedim hızla uzaklaştım ve bir benzinlikte durup sakinleşene kadar bekledim. Hala da etkisindeyim. solumdaki araba yavaşlamasa altına giriyodum kamyonun o anlık bişey o boşluğu gördüm ve oraya attım kendimi. 2. kamyon faciama ramak kalmıştı.

Sana da geçmiş olsun dostum.

Sende bana çarp ödeşelim dediği anda kaskla ön camı parçalayıp "taam dayı ödeştik, hadi git şimdi yoluna" diyceksin bak bakalım gülebiliyo mu :queen:

bir ara biriside beni gördüğü halde üzerime kırmıştı 10 mt içinde tekrar yapınca sıkısık trafikte dengimi sağlayamayıp tutunmaya çalışırken sağ aynasını kırıvermişim bak allahın işine :p hatasının farkındaydı yada başına ne geleceğini tahmin ettiğinden gıkını çıkarmak bi yana kafasını çevirip bakmadı bile :) böyle şeyleri onaylıyormuyum ? kesinlikle hayır bu sadece olay anındaki aşırı heyecandan duygusal davranmaktır . Eh insanız duygularımız var ve onları belli ediyoruz , bazen de duygularımıza kapılıyoruz yerine göre güzel birşey ama bazen soğuk kanlılığı korumak gerekir
bir arkadaşımız plakayı yazmasaydın demiş ben katılmıyorum hiçbirimiz aklında tutmayacak, belki birimiz görüp "amca motosiklet düşmanı diye meşhur oldun plakan her yerde " diye takılıcaz amca da direksiyona gecince 2 kere düşünecek kimbilir .. Ama bu mereti kullanırken asla duygularınızı artçı olarak almayın,dalgın-yorgun olmayın herzaman bir gözünüz kaçış noktası peşinde olsun , ayna kontrolunu araba kullanırkenkınden daha sıkı yapmak gerektıgını aklınızda tutun .. aman diyim dikkatli olun

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
köprü yolunda bir bayan arkadan çarptı düşmedim ama baya bocaladım inip napıyorsunuz dedim aynen şöyle dedi;
-kıskanıyorum sizleri onun için çarptım
:cyclopsan:silent:tutuldum,şaşırdım şoktayım kendime geldiğim zaman tek hatırladığım arkasından küfrettiğimdi.:pale:
geçmiş olsun insan beklediği cevap yerine pişkinlikle karşılaşınca ne yapacağını bilemiyor
bu pazar günüde iki araba arasındayım trafik durmuş yanımdaki araç bir metre ilerlemek için bacaklarıma ve ön furşa sürttü ,aynası koluma vurdu yaşlı adam amca neyapıyorsun dedim hay demez olayım niye arabaların arasına girmişim girmesem bu olay olmazmış................:pr: hangi biriyle kavga edip kaçını döveceksin ........:silent:

Yok Arkadaş yok öyle şey....
Arkadan densizin biri bana çarpacak,sonra suratıma sırıtarak eee ne oldu çarptım ne var diyecek.....yok arkadaş ister 20 yaşında ister 50 yaşında olsun..Kusura bakmayında hoşgörü ve anlayış gösteremem.
Tabiki trafik bu kaza olur ama dediğim gibi arkadan çarpıpta suratıma bakarak sırıtamaz.
Hoşgörü gösteren arkadaşlar göstersin kararlarına saygılıyım.Ama bu konuda beni mağruz görün.
Saygılar.

motorda bişey yok hava filtresnn kutusuna carptı kırabilecegi cok bsy yoktu carptıgı yerde sadece brzdaha dikkatsz vya dengesiz bi durumda olsam bi anda devrilebilrdim beni fazlasıyla sarstı o anda

benimde başıma geçen hafta bir olay geldi araba önümde seyir ediyor bende arkasındayım,bir arabada benim önüme geçmeye çalıştı arkadan bende yol vermedim az kalsın bana çarpıyordu ama ben inada bindirdim arabaya sıfır gittim önüme almadım,ben yavaş gitsem hadi benim önüme geç ama ben kaptırmış gidiyorum zaten halen daha önüme geçmeye çalışıyor,ehliyetim olmadığından bir şey diyemedim ehliyetim olsa ahhh.....

bide araba arkadan geliyorsa trafikte, öndeki arabanın tam ortasından gitmek lazım yoksa biraz sağa veya sola girdimmi hemen senin önüne geçmeye çalışıyorlar:pr:

Son düzenleme:
GEçmiş olsun Ama sana tavsiye hemen 155 i ara boyle durumda ve durumdan haberdar et senın ugrasmana gerek yok olum yaralanma olmasına veya maddi hasar olmasına gerek yok trafik şubesi boyle durumlar ile alakadar oluyor oyle veya boyle tehlikeli arac kullanmaktan ceza yazıyor hatta bence simdi bile ara!!!
Bu mercan EMINONU mercan mı? eger buralıysa ben bulur mesajını ıletırım :)hatta bulursam cebini alayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar