geçmiş olsun
öncelikle geçmiş olsun..
ama hakkını aramayacaksan gelip burada bizim huzurumuzu kaçırma.. kendi adıma onlara bir ayrı sinir oldum zaten.. ama sana daha çok kızdım.
arkadaşım inecektin motosikletten. alacaktın plakayı.. arayacaktın trafik şubeyi. yada polis acilden oraya da aktarıyorlar. durumu anlatacaktın. vatandaşa da gitme bekle diyecektin. gitti mi.. keyfi bilir çarptı kaçtı dersin yine iki saat sonra karakola tıış tıpış getirtirsin..
onun hayvanlıkla yaptığı ayrı bir hata, yaptığı terbiyesizliği yanına kar bırakman daha büyük bir hata.. insanlara haddini bildireceksin. iddialaşarak tartışarak değil.. ama onu bezdirerek.. eşekliğin sonuçlarını anlamasına yetecek kadar.. başka türlü olmuyor..
Kardeş geçmiş olsun da neden polis çağırmadın onu anlamış değilim? Sonuçta sen ışıklarda beklerken adam gelip sana arkadan çarpıyor ve sen sonuna kadar haklı olmana ve heriflerin davranışına (gülmelerine) da tabiri caizse "kıl olmana" rağmen polis çağırmıyor ve hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ediyorsun?? Kusura bakma ama başına gelen olayın gereğini yerine getirmeyen sensin aslında, çağırmayacaksan bile bari adamlara polisi çağıracağını söyleseydin de en azından panik yapıp bir özür dileselerdi senden..
Arkadaşlar bugün saat 16:00 gibi cevizli sahil yolunda ışıklarda dururken bir anda araba çarptı.Neyseki bende birşey yok ama en çok zoruma giden çarpan kişi ve yanındakinin bana gülmeleri oldur:Aynadan baktım pis pis gülüyorlar:farao:.İlk başta inmeyecektim ama güldüklerini görünce sinirlenip indim.Dedim mubarek vuruyorsun bari gülme.Bana diyor ben sana gülmüyorum, kusura bakma falan filan
r:.Zor tuttum kendimi.Neyse çok şükür bende bir şey yok.Sadece çamurluğum kırıldı
ale:.20 gün önce aldığım motorumun nazarlığı olarak görüyorum bu olayı.Allah herkesi beterinden korusun
Ben olsaydım bir aynasını uçurur karşı şeride de geçer gülerdim hem de kahkaha ile öyle gülüşe böyle kahkaha geçmiş olsun.
plakasını arac modelini rengini bana pm atarmısın arkadaşım ben ilgilenirim ::xicon_ev::158::
gerçekten almadım.o anda ne yapacağımı bilemedim.cahillik işte.kötü bir tecrübe oldu ama bundan sonra öyle bırakmak yok:cat:
Geçmiş olsun delikanlı inş bir daha böyle kazalar başına ve başımıza gelmez..
Geçmiş olsun delikanlı inş bir daha böyle kazalar başına ve başımıza gelmez..
bana e5 te biri vurup kaçtı motorun dengesini zor topladım hiç durmadan bastım ama yakalıyamadım şerr ..zi bagajımda döner var jop var çakı var anahtar takımı var hiç affetmem
Kardeş geçmiş olsun da neden polis çağırmadın onu anlamış değilim? Sonuçta sen ışıklarda beklerken adam gelip sana arkadan çarpıyor ve sen sonuna kadar haklı olmana ve heriflerin davranışına (gülmelerine) da tabiri caizse "kıl olmana" rağmen polis çağırmıyor ve hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ediyorsun?? Kusura bakma ama başına gelen olayın gereğini yerine getirmeyen sensin aslında, çağırmayacaksan bile bari adamlara polisi çağıracağını söyleseydin de en azından panik yapıp bir özür dileselerdi senden..