arkadan araba çarptı :(

Arkadaşlar bugün saat 16:00 gibi cevizli sahil yolunda ışıklarda dururken bir anda araba çarptı.Neyseki bende birşey yok ama en çok zoruma giden çarpan kişi ve yanındakinin bana gülmeleri oldu:pr:Aynadan baktım pis pis gülüyorlar:farao:.İlk başta inmeyecektim ama güldüklerini görünce sinirlenip indim.Dedim mubarek vuruyorsun bari gülme.Bana diyor ben sana gülmüyorum, kusura bakma falan filan:pr:.Zor tuttum kendimi.Neyse çok şükür bende bir şey yok.Sadece çamurluğum kırıldı:pale:.20 gün önce aldığım motorumun nazarlığı olarak görüyorum bu olayı.Allah herkesi beterinden korusun

geçiş olsun kardeşim. O sana arkadan çarpıp gülen densizler açıp münasip bi yerlerine gülsünler. Terbiyesiz herifler bi özür diler insan yaaa

geçmiş olsun , adamadan istemedin mi çamurluk parasını ? ,, alamasanda okuzluk yaptıgını anlardı adam

geçiş olsun kardeşim. O sana arkadan çarpıp gülen densizler açıp münasip bi yerlerine gülsünler. Terbiyesiz herifler bi özür diler insan yaaa

teşekkür ederim.ama insandan çok h...van memlekette.

geçmiş olsun

açıpta ... gülün deseydin töbe töbe

teşekkür ederim.

geçmiş olsun , adamadan istemedin mi çamurluk parasını ? ,, alamasanda okuzluk yaptıgını anlardı adam

sağol.o sinirle çamurluğun kırıldığını bile görmedim.

geçmiş olsun arkadaşım aglanıcak hallerine gülüyolarsa sende onlara gül geç

Geçmiş olsun arkadaşım. Dediğin gibi insan kılığında gezinen çok var :pr:

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Kardeş geçmiş olsun da neden polis çağırmadın onu anlamış değilim? Sonuçta sen ışıklarda beklerken adam gelip sana arkadan çarpıyor ve sen sonuna kadar haklı olmana ve heriflerin davranışına (gülmelerine) da tabiri caizse "kıl olmana" rağmen polis çağırmıyor ve hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ediyorsun?? Kusura bakma ama başına gelen olayın gereğini yerine getirmeyen sensin aslında, çağırmayacaksan bile bari adamlara polisi çağıracağını söyleseydin de en azından panik yapıp bir özür dileselerdi senden..

Geçmiş Olsun.
Dün ışıklarda bir audi nin arkasında beklerken amcamın arabayı geri kaydıracağı tuttu. Doğru üzerime. Fırladım yanına geldim, Telefonla arkadaşıyla muhabbet ediyor. Bana çarptığını farketmedi bile öküz.

Geçmiş olsun.

Böyle densiz,hödük memleketim adamlarına deli oluyorum :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bişiler yazcam olmayacak geçmiş olsun sana birşey olmamış ya gerisi boş..:silent:

bende araba kullanıyorum 17 yaşındayım motosiklet aşkı var bende ama ailem almıyor her neyse benim memlekette motosiklet bi yoldan gelior mesala yol hakkı benim ama ben motosiklete yol veriyorum çünkü ben güvendeyim arabada ya o 2 tekerde ki insan o güvendemi kimse bir yere 2 dk geç gitmekle ölmez o şoförleri kınıyorum ve insan gibi görünüyorlar ama insan değiller peruk kullanıyorlar :D:D:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bugün saat 16:00 gibi cevizli sahil yolunda ışıklarda dururken bir anda araba çarptı.Neyseki bende birşey yok ama en çok zoruma giden çarpan kişi ve yanındakinin bana gülmeleri oldu:pr:Aynadan baktım pis pis gülüyorlar:farao:.İlk başta inmeyecektim ama güldüklerini görünce sinirlenip indim.Dedim mubarek vuruyorsun bari gülme.Bana diyor ben sana gülmüyorum, kusura bakma falan filan:pr:.Zor tuttum kendimi.Neyse çok şükür bende bir şey yok.Sadece çamurluğum kırıldı:pale:.20 gün önce aldığım motorumun nazarlığı olarak görüyorum bu olayı.Allah herkesi beterinden korusun

öncelikle geçmiş olsun..

ama hakkını aramayacaksan gelip burada bizim huzurumuzu kaçırma.. kendi adıma onlara bir ayrı sinir oldum zaten.. ama sana daha çok kızdım.

arkadaşım inecektin motosikletten. alacaktın plakayı.. arayacaktın trafik şubeyi. yada polis acilden oraya da aktarıyorlar. durumu anlatacaktın. vatandaşa da gitme bekle diyecektin. gitti mi.. keyfi bilir çarptı kaçtı dersin yine iki saat sonra karakola tıış tıpış getirtirsin..

onun hayvanlıkla yaptığı ayrı bir hata, yaptığı terbiyesizliği yanına kar bırakman daha büyük bir hata.. insanlara haddini bildireceksin. iddialaşarak tartışarak değil.. ama onu bezdirerek.. eşekliğin sonuçlarını anlamasına yetecek kadar.. başka türlü olmuyor..

Ben de geçenlerde Cevahirin önünde kırmızı ışıkta beklerken arkamdan gelen 77A halk otobüsü arkadan vurdu. Zaten kırmızıyı görmüş ve yolcu alacak olduğu için çok yavaştı sadece beni biraz ileri sürükledi düşmedim bile ama dönüp bağırdığımda hem özür diliyor hem bıyık altından gülüyordu. Bunu kasti yaptıklarını düşünüyorum ben. Kırmızıda beklerken bak şu öndekini bir dürteyim de gülelim neşemizi bulalım tadında bir hareket bence bu.

Hasar da oluşmadığı için polislik bir durum olmuyor fakat birgün canıma tak edecek o zaman vurana çok kötü patlayacağım hayırlısı..
Bu arada geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar