ArKa KaLDıRmAk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) bazen video izliyorum adamlar gıderken on frene basıyor motorun arkası kalkıyor bu nasıl oluyor bı turlu anlayamadım on frene basıldıgı zamn kaymazmı nasıl arka taraf kalkıyor ızah edebılcek olan varmı

ben yardım cı olayım kardeş
hayır bir şey olmuyor çünkü önde çiftdisk var ama bazıları da enduro larla yapıyor ben de bazaen yapıyor sayılırım
ama dıkkat yer tozlu olmasın

dişli asfaltta deneyebilirsin.. hızını ayarladıktan sonra ön frene ilk önce yavaş hemn ardından sertçe basıyoruz.. ve kendimizi öne dogru atmış durumda oluyoruz o sırada.. ve arka teker havada..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bızım keeway sl de olurmu acaba ya:):)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
dişli asfaltta deneyebilirsin.. hızını ayarladıktan sonra ön frene ilk önce yavaş hemn ardından sertçe basıyoruz.. ve kendimizi öne dogru atmış durumda oluyoruz o sırada.. ve arka teker havada..
Yüz üstü sen yerdesin:queen: :queen: :queen:

Tatlı ön frenaj la beraber motoru ayağınızla yere doğru esnetirken fren dozajını biraz daha artıracaksın. Herşey milimetrik ama:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
gereksiz bir olay boşver tepe taklak gidersin sonra

ilk seferlerde asfalt ile öpüşme ihtimalin yüksek.bence izlemesi yapmaktan daha hoş:)

ya dostom boşver sen ön kaldırmayı arka kaldırmayı allah hiç bi tekerimizi yerden kesmesin :)

bu arada tüm MT nin bayramı kutlu olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar