Arka çanta cezasına son noktayı koyuyorum

hiçbir ülkede orijinal montaj kiti ile monte edilmiş onaylı taşıma kutuları ruhsata işletilmiyor imiş.

ayrıca;
İzmir'de bir motosiklet kullanıcısının trafik cezası aldığını motosiklet kullanıcısı aldığı trafik cezası sonrası ceza iptal davası açtığı, mahkeme arka çantanın tadilat olarak değerlendirilemeyeceğine karar vererek cezayı iptal ettiği,

http://www.a2teker.com/haber-4135-arka_canta_karari_motosiklet_kullanicilarini_sikintiya_soktu.html

ek olarak yorumda;

Erdoğan Tezcan
idare makenizmalarından halkına kadar herkes manyamış

Son düzenleme:
iyi okula giden çocuklarda sırt çantalarını öğrenci kimliklerine işletsin :)

"dilekçe ile herhangi bir trafik kuruluşuna müracaat edilmesi" bu nasıl resmi belge, nereye müracaat edileceğini kendileri de bilmiyor, şimdi ben Sağlık Bakanlığına gidip işletebiliyor muyum çantayı, o da trafik kuruluşu diye geçiyor :queen:

Benim merak Ettiğim Sigorta şirketleri Bir "Kaza" sırasında bu çanta topcaseyi karşılayacakmı bu işletildiğine göre sigorta kapsamına girmeli. daha önce başıma geldi araç vurdu motora devirdi çanta kırıldı exper çantayı karşılamıyoruz demişti.

Vmaxxx;3792821........ben yurtdisindayim ' Alıntı:
soru 1... siz hangi yurtdışındasınız ?...givi,kappa,puig gibi firmaların motosikletler için araştırıp geliştirdiği ürünler için ekstra bir izin alıyormusunuz oralarda..bilgilendirir misin bizi ?

soru 2...kamyonet alın demişsiniz ama büyük şehirlerin trafiğinden bihaber olmalısınız :) bütün kuryeler kamyonet alıp trafiğe çıksa halimiz nice olur..

soru 3...minimalist olalım tamam da kaskımı,korumalı montumu eldivenimi nereye koyacağım? otoparklar banka gibi kiralık kasa hizmeti sunmuyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar