Arı sokunca motosikletiyle kaza yaptı

Peki soralım bakalım bilen varmı.

Bu tür arı vb. sokmalarında & ısırmalarında ne yapmak gerekir ? Birde alerjimiz varsa ?

..bi doktor tanıdığım yanında sürekli amonyak taşı dedi arının soktuğu yere dök o acısını ve şişmesini önler fakat alerjisi olan birisini amonyak sürdükten sonra mutlaka en yakın bir sağlık kuruluşuna götürmelisin dedi .bende doktora peki hocam amonyak yoksa yanımızda ne olacak..:silent: oda bana idrarınızdan azcık sürün arının soktuğu yere çünkü idrarın içindede amonyak maddesi war dedi .. vay be olaya bakın (gülmeyin beaaa mevzu hayati :cherry::wiinkk:

Son düzenleme:
Arkadaşlar arıların nesli tükendiyi an insanlarında nesli tükenecekmiş.Biz önlemimizi alalım,özellikle bu aylarda montsuz ve fularsız motora binmeyelim.:cat:

..bi doktor tanıdığım yanında sürekli amonyak taşı dedi arının soktuğu yere dök o acısını ve şişmesini önler fakat alerjisi olan birisini amonyak sürdükten sonra mutlaka en yakın bir sağlık kuruluşuna götürmelisin dedi .bende doktora peki hocam amonyak yoksa yanımızda ne olacak..:silent: oda bana idrarınızdan azcık sürün arının soktuğu yere çünkü idrarın içindede amonyak maddesi war dedi .. vay be olaya bakın (gülmeyin beaaa mevzu hayati :cherry::wiinkk:

İdrar bulamazsak ne yapacaz :cherry:xxxxxx Kolonya olmaz mıymış ?

..bir ay kadar önce aynı gün içerisinde 2 defa soktu namussuzlar...:mrgreen: birincisi geldi ben 120 km giderken kaskın içine girdi yanağımı soktu süratli olduğum için panik yapmamaya çalıştım .işini rahatça gördü kaskı 1 dk. sonra çıkardım defoldu gitti. aradan 6 saat falan geçmişti yine süratli gidiyorum bu defa en mahrem yerimden soktu (dişimiydi ne.:silent:):p her iki yerimde şişti .:cherry: çenemin ağrısından 1 hafta zorlukla yemek yiyebildim.diğer yerin sıkıntısını zaten söleyemiyorum ne çektiğimi erkek arkadaşlar anlamıştır umarım:wiinkk: merak etiiğim şu bi günde arı tarafından 2 defa sokulma ihtimali yüzde kaç..? yada aynı arıysa beni sokan bu ihtimal yüzde kaç..? aramızda matematikçi arkadaşlar warsa bunu biri bana izah etsin ltf..:queen:( not: kask takmanın zararını ilk defa bu olayda gördüm :p)

matematik değilde istatistiki bir konu yada bedevi konusu :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar