SÖKE'nin Yenicami Mahallesi Bağarası Caddesi'nde motosikletiyle giden Hüseyin Çakırlar'ı boynundan sokan arı kazaya neden oldu. Motosikletiyle refüje çarpan Hüseyin Çakırlar (64) yaralandı.
Kaza bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 09 S 9663 plakalı motosikletiyle Bağarası Caddesi'nden şehir merkezine doğru giden Hüseyin Çakırlar'ı boynundan arı soktu. Can acısıyla boynunu tutan Hüseyin Çakırlar kontrolü kaybedince motosikletiyle refüje çarparak yolun ortasına savruldu.
Hüseyin Çakılar'ın yardımına kazayı görenler yetişti. Çeşitli yerlerinden hafif yaralanan Hüseyin Çakırlar, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/So...ka&ArticleID=978557&Date=&Kategori=turkiye&b=[/QUOT
buna benzer bir olay benimde başıma geldi.
şile dönüşünde boynumdan birşey ısırdı ne olduğunu bilmediğim ama feci bir yanma oldu hemen durdum hızım 80km civarıydı.kardeşime baktırdım (nick84) birşey olmadığını şöyledi ama 5dk sonra şişti.eve vardığımda hemen sağlık karnemi alıp göztepe acile gittim.doktor bakıp pek birşey olmadığını söyledi ama yide bir iyne vurdular.
aman arkadaşlar dikkat gerçektende çok kötü oluyor böcek ısırması yolda giderken.