ARF Sigortayı açtım :) Herkesi bekliyorum

Hayırlı olsun. Bol kazançlar. Aceba bir aracı almadan çıkabilecek sigorta fiyatları hakkında ön bilgi mahiyetinde sonuçlar öğrenebilir miyim.

teşekkür ederim :) umarım kullanmak zorunda kalmazsınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

malesef sistem o şekilde işlemiyor ama tahmini bir fiyat istersen cepten ulaşabilirsin 539 454 1223

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

Yardımcı olabilir misiniz?
bir kaç bilgiye ihtiyacım var telden ulaşabilir misinizi : 0539 454 1223

Merhaba arkadaşlar sigortamı bugün @by_cruise ismini kullanan Erkan Beye yaptırdım. Bulduğum en ucuz sigorta 886 lira iken, arkadaş bana 295 liraya buldu. Kendisine teşekkürlerimi burdan da iletmek istedim ve sigorta yaptırmak isteyen herkese Erkan Bey ile görüşmeden sigorta yaptırmasını tavsiye etmiyorum :)
Hepimizin tekeri düz bassın sağlıcakla :)

Hayırlı olsun.Demir sigorta motosiklet sigortasında güzel fiyat çıkartıyor.Sizin Demir Sigortayla çalışmanız var mı acaba?

sigortasını yaptıran arkadaşlara teşekkür ediyorum :) motorsilet kullanan sigortalılarım araba sigortalılarıyla yarışıyor :D

Bugün aradım iki numaranız da meşguldü. İşler yolunda herhalde. Yarın tekrar arayacağım.

bugün yeni aldığım arabamın sigortasını arf sigorta da yaptırdım :) Çok yardımcı oldular. Benim aldığım en düşük tekliften 80 tl daha ucuza zorunlu trafik sigortasını yaptılar ve evrakları aynı gün içinde kargoladılar... Teşekkürler Arf sigorta..

Dostum hayırlısı olsun.

Bir tavsiye. En kısa sürede kendi alan adına sahip bir e-posta adresi al. İlk gözüme çarpan gmail oldu ve açıkçası yanlış anlama dışarda görsem uğramazdım gmail alan adına sahip e-posta adresinden dolayı.Ufak detaylar önemlidir hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar