ARF Sigortayı açtım :) Herkesi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba,

Tüm motorsiklet severlere sevgiler. Kendi sigorta acenteliğimi açmış bulunuyorum. 16 tane sigorta acenteliği ile anlaşmalıyım. Her türlü sigorta ihtiyaçlarınız için yanınızdayım :)

52d7Jd.jpg

Hayirli olsun güzel günlerde güzel işler dilerim .. yakin zamanda aracimin sigortasini yaptirdim herkez ayni firmanin fiyatini verdi %70 zam fena diyorum motosikletler 4 tekerden daha fazla rakam cikiyo..

Yakin zamanda 2 aracim icin fiyat iateyecegim sizden. Hayirli olsun, Allah utandirmasin

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Mt'ye özel indirimler olursa daha cazip olur zannımca :)

sitemize hoşgeldiniz iş yeriniz hayırlı olsun. açtığnız konulara ve yorumlarınıza baktımda :wiinkk:

sadece buradaki motorculara güzel iskonto yapıp sürümden kazansan ciroyu çıkartırsın :)
hayırlı uğurlu olsun,Allah bol kazanç nasip etsin

Arkadaşlar bilginiz olsun Demir sigorta 250 TL ye kadar fiyat veriyor. Sağdan soldan yaptırmanıza hiç gerek yok. iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.

herkese keyifli sürüşler

Tramer sisteminde 2006 yılında şahsıma kaza/hasar olarak
gözüken bir bilgi girilmiş.Ya da o yıl sigorta şirketinin
ihmali yüzünden sigortam gecikmeli yenilenmiş Kademe
olarak en alt kademeye düşürülmüşüm (1.kademe). Bu yüzden şuan
aldığım motora faiş bir ücret ile karşılaşıyorum.
demir sigorta normalde 190tl çıkardı onay verdiğinde bu olay yüzünden sigortacı 860 tl çıkarıyorlar dedi.
öyle fiyatlar aldım ki şaşarsınız. hatta bir tanesi 8bintl üstü fiyat çıkardı. :S
2014 pcx 125. Eskişehir yaş 34

Yardım edin yoksa ilk motorumu 15 gün içinde satmak zorunda kalacağım. (Lütfen noterde başkasının üzerine devredip öyle sigorta yaptırın demeyin.)

Yardımcı olabilir misiniz?

Bugün sigortamı yaptırdım. Çok ilgili ve kibar bir arkadaşımız. Bir kaç yerden fiyat aldım ve en uygun fiyatı kendilerinde buldum. Bol kazançlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar