Snowboard tstlerinden geçtiğinden dolayı dediğin mantıklı dostum
bizde kar olsa kimse sürmeye kalkmaz halbuki her şartta gider bu araçlar.
Bu modeller snowboard testinden geçiyor mu ? bide geldiğinde hangi lastikler ile geliyor ?
Snowboard tstlerinden geçtiğinden dolayı dediğin mantıklı dostum
bizde kar olsa kimse sürmeye kalkmaz halbuki her şartta gider bu araçlar.
Bu modeller snowboard testinden geçiyor mu ? bide geldiğinde hangi lastikler ile geliyor ?
Snowboard testlerinden geçiyor bunlar her üretilen geçmiyor ama yeni seri olanalr geçiyor youtube'de videolarıda var aynı zamanda inceleyebilirsiniz.
Söylediğin ilginç geldi biraz baktım videolarına gerçekten alıp karda kullanan var
https://www.youtube.com/watch?v=KlFJMNl30m8
TRV 550 modelinin yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı benzin kullanılıyor bildiğim kadarıyla bunların dizeli yok yakıt tüketimi arazi şartlarında nasıldır ?
Söylediğin ilginç geldi biraz baktım videolarına gerçekten alıp karda kullanan var
https://www.youtube.com/watch?v=KlFJMNl30m8
Şu modellerdeki L X LTD ifadeleri ne anlama geliyor arkadaşlar Horse power falan ?
Şu modellerdeki L X LTD ifadeleri ne anlama geliyor arkadaşlar Horse power falan ?
TÜrkiye'ye gelen modellerin yurtdışındaki isimleri hakkında bilgisi olan var mı ? Oralarda araştırma yapmak daha mantıklı bence
Merhaba arkadaşlar 2.el Atv alınır mı ? Alınırsa ne kadar sağlıklı olur ve nereye göstermeliyiz bakım kontrol için ?
Merhaba arkadaşlar 2.el Atv alınır mı ? Alınırsa ne kadar sağlıklı olur ve nereye göstermeliyiz bakım kontrol için ?
Artık ATV'lerede ekspertiz raporu çıkarıyorlar ekspertiz raporunu çıkart bi problem olursa firmayı mahkemeye ver![]()
Haberlerde görmüştüm emsal teşkil edecek bir araç olayını ondan sonra el attılar eksperlere umarım iyi sonuçlar doğuracaktır.
Türkiye motosiklet federasyonun düzenlediği yarışmada Arctic Cat markalı araç ikinci geldi.
Kartepe'de düzenlenmişti Kuba Facebook sayfasında gördüm sponsor olmuşlardı zaten yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 1. gelmişlerdi bu seneki kullanıcısı galiba çok iyi değildi.