Arctic Cat Arctic Cat TRV 550i

tmp

TRV 550 modelinin yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı benzin kullanılıyor bildiğim kadarıyla bunların dizeli yok yakıt tüketimi arazi şartlarında nasıldır ?

TRV 550 modelinin yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı benzin kullanılıyor bildiğim kadarıyla bunların dizeli yok yakıt tüketimi arazi şartlarında nasıldır ?

Kullanıcısını buralarda bulamadığından dolayı yakıt tüketimi hakkında da net bilgi yok bayilere sorabilirse biri bu soruyu herkes aydınlanabilir :)

Şu modellerdeki L X LTD ifadeleri ne anlama geliyor arkadaşlar Horse power falan ?

tmp

TÜrkiye'ye gelen modellerin yurtdışındaki isimleri hakkında bilgisi olan var mı ? Oralarda araştırma yapmak daha mantıklı bence

Merhaba arkadaşlar 2.el Atv alınır mı ? Alınırsa ne kadar sağlıklı olur ve nereye göstermeliyiz bakım kontrol için ?

tmp

Merhaba arkadaşlar 2.el Atv alınır mı ? Alınırsa ne kadar sağlıklı olur ve nereye göstermeliyiz bakım kontrol için ?

Alınır dostum neden alınmasın ki ? Parasını ödemeden önce kendi servisine götür yürür aksamını ve motorunu kontrol ettir. Kafidir.

tmp

Artık ATV'lerede ekspertiz raporu çıkarıyorlar ekspertiz raporunu çıkart bi problem olursa firmayı mahkemeye ver :D

Haberlerde görmüştüm emsal teşkil edecek bir araç olayını ondan sonra el attılar eksperlere umarım iyi sonuçlar doğuracaktır.

Haberlerde görmüştüm emsal teşkil edecek bir araç olayını ondan sonra el attılar eksperlere umarım iyi sonuçlar doğuracaktır.

Zaten ülkemizde hiç bir şey öngörülmüyor önce emsal teşkil edecek olay oluyor ondan sonra çözümü için halk uğraşıyor.

Türkiye motosiklet federasyonun düzenlediği yarışmada Arctic Cat markalı araç ikinci geldi.

Türkiye motosiklet federasyonun düzenlediği yarışmada Arctic Cat markalı araç ikinci geldi.

Kartepe'de düzenlenmişti Kuba Facebook sayfasında gördüm sponsor olmuşlardı zaten yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 1. gelmişlerdi bu seneki kullanıcısı galiba çok iyi değildi.

Kartepe'de düzenlenmişti Kuba Facebook sayfasında gördüm sponsor olmuşlardı zaten yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 1. gelmişlerdi bu seneki kullanıcısı galiba çok iyi değildi.

Geleneksel ATV yarışlarında yıllardır Arctic Cat liderlik seviyesini koruyor. Amerikan üretiminin farkı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar