Çok faydalı bir yazı olmuş ellerine sağlık. Bu forumda böyle bi yazıya ihtiyaç vardı
Videoda ben de varım

Aslında biraz spontan oldu. Katılmadığın yerler neresi ?
İzleyip tekrar dönücem neye katılmadığımı hatırlamıyorum hocam :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
Yok tam tersine şehrin cafcafına kandım bi süredir :mrgreen:
İş güç yaz mevsimi alem ortam cart curt derken betonlara boğulduk, bilimum psikolojik ve duygusal buhranlarımla boğuşuyorum, kendime gelebilicem umarım ilk fırsatta :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
Bu kadar kişinin yorum yaptığı bu yazıyı yeni okudum. Bu aralar enduro motosiklet arayışındaydim.
Hocam tamamını okudum emeğinize sağlık. Çok aydınlatıcı bir yazı olmuş
Ayrıca yazı diliniz gayet alıcı, betimlemeler falan gayet hoş ince espriler vs zevkle okudum.
Böyle yazıların devamı dileğiyle takipteyim. Bursa ya yolunuz düşerse feyz almak isterim ♂
Eyvallah hocam, her şehirden bi buyur aldım nerdeyse, mutlu ediyo bu durum

Ama gelirsem buyur edenleri tek tek bulurum haberiniz olsun :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Çok faydalı bir yazı olmuş ellerine sağlık. Bu forumda böyle bi yazıya ihtiyaç vardı
Videoda ben de varım

Aslında biraz spontan oldu. Katılmadığın yerler neresi ?
Videoyu tekrar izledim, katılmadığım noktadan ziyade fikir ayrılığı diyelim, sele uzun yol konusuna.
Nasıl fikir ayrılığı, bu motorlar öyle konfor aranacak, totom ağrımasın denilecek aletler değil.
Siz sele rahatsızlıklarından bahsetmişsiniz bunda bir yanlış yok seleleri rahatsız evet, ama videoyu ben çeksem selelerden bahsetmezdim bile mesela, anlatabiliyorumdur sanırım

Uzun yol gidilir mi dersek, dünya turu atan kullanıcı örnekleri var bu motorlarla, ama öyle ama böyle

Konfor konusu biraz göreceli yani o konuyu kastetmişimdir
Bi'de wr'nin parça mevzusu, İstanbul şartlarında ne tuhaftır ki, artık piyasaya gelmeyen bir motor olmasına rağmen bazı parçaları hondadan çok daha rahat bulunabiliyor, bu konu parçaya göre değişiyor tabii.