Yaa, hayat böyle giydirir o montu işte
Senmiydin hava soğuk diyip motora binmeyen der gibi![]()
Walla bugünde motoru evde bıraktım yağmurlu die. Dün iyice kullandım. 100km’de 5lt yakıyor namussuz :salut:
Yaa, hayat böyle giydirir o montu işte
Senmiydin hava soğuk diyip motora binmeyen der gibi![]()
Walla bugünde motoru evde bıraktım yağmurlu die. Dün iyice kullandım. 100km’de 5lt yakıyor namussuz :salut:

Banada onlardan lazım. Mt-25 işimi göremediği için altımda parçalanacak ve yazık olacak. Bakalım alabilecek miyiz bir tane mt-07?![]()
Walla bugünde motoru evde bıraktım yağmurlu die. Dün iyice kullandım. 100kmde 5lt yakıyor namussuz :salut:
Yağmurdan korkanı sel alır :mrgreen:
Minibüs otobüs kullanıyosan, burun buruna durdugun dayının gözlerine bakarken yada kendi arabanı kullanıyosan kilit trafikte beni hatırla ve o kutsal cümleyi kur;
"Keşke motorla gelseydim" :queen:
https://i.hizliresim.com/dva3mV.jpg
Banada onlardan lazım. Mt-25 işimi göremediği için altımda parçalanacak ve yazık olacak. Bakalım alabilecek miyiz bir tane mt-07?![]()
Çok temiz bir mt 07 tanıdığımda var kaçırma gel alalım sana piyasasını bilmem absli model taş çatlasın 2000 km de filandır
wr125r ın kaporasını verdik hafta sonu hoplayıp zıplayacaz inşallah
wr125r ın kaporasını verdik �� hafta sonu hoplayıp zıplayacaz inşallah
Ben dedimdi seni MT-07 kesmez, yakın zamanda MT-07 bakmaya başlarsın. Şimdiden MT-07 bak, aklı başında yaşı müsait adamsın. Sorunsuz o motosiklete uyum sağlarsın v.s. v.s. cık cık cık cık... diye :bounce::thumleft:
Onu uygun fiyattan satıp orta iyi durumda bir 2015-2016 MT-07ABS bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. Bakımlar ve onarım ihtiyacı için de sağlam bir ustam vardır, gerekirse birlikte götürürüz motosikleti, zincirden silindire ABS' ye baktırır inceletir yorum alır onarımlık birşey varsa yaptırırız uygun fiyata.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Hayırlı uğurlu olsun :cat:
Ekipmanı da uygunundan dizmeyi ihmal etmeyin :wiinkk:
(Darısı başıma :cherry: )
Ben dedimdi seni MT-07 kesmez, yakın zamanda MT-07 bakmaya başlarsın. Şimdiden MT-07 bak, aklı başında yaşı müsait adamsın. Sorunsuz o motosiklete uyum sağlarsın v.s. v.s. cık cık cık cık... diye :bounce::thumleft:
Onu uygun fiyattan satıp orta iyi durumda bir 2015-2016 MT-07ABS bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. Bakımlar ve onarım ihtiyacı için de sağlam bir ustam vardır, gerekirse birlikte götürürüz motosikleti, zincirden silindire ABS' ye baktırır inceletir yorum alır onarımlık birşey varsa yaptırırız uygun fiyata.
wr125r ın kaporasını verdik hafta sonu hoplayıp zıplayacaz inşallah
Hadi hayırlısı olsun bakalim![]()
Varolasın, aşıyı verdin bize bu yazın ortasında ktm yi satarsam bi wr250r patlatırım inşaallah![]()
Ben motora motor demem, motor tekere gelmeyince :bounce:
Tekere gelmeyen motor yoktur, beceriksiz sürücü vardır ::winkwink
Benim MT-25'i vereyim sana bir. Umarım ekipmanlarla falan 100kg basıyorsundurZıbam zıbam 10k devirlere çıkarıp debriyajı salacağım diyorsan, girme o işe. Tork candır, gerisi heyecan ::whip::