yav hem arapım hemde ilahiyat mezunu ,ben bile çözemedimmm,bas çakmağı gitsinnn kütükcümm,inanma öyle muska felan muhabbetlerine
yav hem arapım hemde ilahiyat mezunu ,ben bile çözemedimmm,bas çakmağı gitsinnn kütükcümm,inanma öyle muska felan muhabbetlerine![]()
olm bende topraklama varr,çarpılmıyorummm,sanada bi topraklama çubuğu çakalım istersennn:queen:
Dinimizde büyü vardır,yapılması kesinlikle yasaklanmış olup,yapan kişi lanetlenmiştir,hı muska işine gelince inanırsan etkilidir,inanmassan hiçbişey olmaz:cherry:
eğer çarpılmak istemiyosan 32 lik bi sigorta bağlatabilirsin kendine![]()
isocan büyü vardır fakat bu dinimize değil evrenin yaratılışına has birşeydir
ve yapan da yaptıran da dediğin gibi lanetlenmiştir.
Soru büyü dinen varmıdır gibisinden gelince,yani din bunu kabulleniyormu gibisinden,cvpta öyle geldi patronnama tabi bide kütük hocama sormak lazım
![]()
Arkadaşlar geçen hafta bir ay önce aldığım yazlık montumun cebinde aşağıdaki yazıyı buldum, ne yazıyor çözemedim.
![]()
Ne yazıyor burada? Bir de hangi dil![]()
bozuk bi hat ile gelişigüzel yazılmış arapça ,ancak harekelerini koymadığı için fasca gibi görünüyor
bu tür harekesiz yazılar genelde iki şey için yazılır ya büyü yada muska..harfleri birleştirip bi anlam çıkarmaya çalıştım ,ama büyü yapmakda kullanılan sözcükleri çağrıştırmadı .. montu ikinci el olarak aldığını varsayalım muska olması(kaza,bela korunmak için) muhtemel dicem ama böyle bi anlamda çıkaramadım
netice olarak eğer bu bi çeşit büyü yada muska ise başkasının muskasını yada büyüsünü taşımak doğru değil ,,kimbilir belkide canı sıkalan bi eleman anlamsızca yazdığı bişeyde olabilir
sonuç olarak sana tavsiyem her ihtimale karşı onu toprak olan bi yerde yakman .....
Sonunda cevabı bulundu.. Kütük yak onu oLum basına iş alma sonra :rendeer: