Arap düğün konvoyu

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ziyade kawa şükraaan yallah ninjaaa yallahhhh:queen:

[YT]OKue6f7rrI4[/YT]

Vaşşş... Gider ayak adam pert oldu :) Tabii düğün vidyosunu tüm sülale izleyecek akıllarda kalır bir hareket lazım :)

orda ayak kırılma videosunu gören varmı ?????? fena yaaaaaa ..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi boşverin kırıı çıkııı, komike yoğunlaşın.

Malesef o video pek hoş değil:pale:

Jesse ne yaptın. Nereden baktım o videoya. Çok fena ya... Murat haklı komiğe yoğunlaşmak lazım...

üffff tadımız kaçtı yaw.
lanet olsun çok meraklıyım:pale:

yallah yallah el fullüm el güllüm yahşiii:cherry:

motosiklet üstünde çiftetelli oynamaya kalkarsan yersin motordan çifteyi:queen::queen:

rahat rahat sür motorunu kardeşim afedersiniz ama trafikte akrobasi deneyenlere ben sadece akıl yoksunu diyorum...

Son düzenleme:
yazık oldu hem adama hem motora karizmanın çizilmeside cabası

Ya abi hiç anlamam neden şu motoru düzgün sürmezler. Ön kaldırsa anlıcamda Senin deponun üstünde ne işin var ve birde ayağa kalkmışş. Hay allah.

Moderatör (forrap)
Arap yağı bol bulmuş işte :)Normaldir..

Bu arada şu ayak videosunu bende izlemek gibi bir hata yaptım,keşke bahsedilmeseydi ondan.Hoş biz böyle izlemeyin dedikçe daha çekici hale geliyor video bizim insanımıza bundan da eminim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun üstünde RABBİM sana geliyorum duruşu..:p

yaw bırakın adam bıkaç sanıyelıgıne de olsa uçmak istemiş başarmışta:p hey allahım ya bu kulunu neden es geçtin anlamadım kı halbukı araplar allaha daha yakın :queen::queen::queen::queen:

çılgın çocuk aye sende buluyosun valla..pörfekto manifesto komprende sinyor :cat::cat:thanku yuuu:queen::queen:

Alın size komple komplo teorisi:
Bu arada neden bu enteresan şeyleri hep fıstık yeşili Kawasaki kullanıcıları gerçekleştiriyor. Türkiye'den, Yamaha Bayisi açacak olan lahmacuncu biraderimiz; Sırbistan'dan, şarkıcı Boran abimiz ve bu Arap kardeşimizin ortak noktaları yeşil Kawasaki kullanmaları değil mi?

Yoksa diğer üç Japon'un oyunu mu bu...? Mesela nerede arıza tip var, tespit edip onlara yeşil Kawa vermiş olabilirler mi? Dünyanın dört bir yanından yeşil Kawa'lı, tüm karizmayı yerle bir eden yeni videoların, görüntülerin çıkması çok muhtemel... :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar