Aranıza bi kardeşiniz daha katıldı

gkn abı ıcın deıl m'ün bey ıcın :wiinkk: saglamdır yanı efedrın burdan yayın yapmayalım =) kımseye tavsıye etmıyoruz doktor onerısınde sadece astım hastaları ıcın uretılmıstır baska amaclarla kullanılmaz :queen: aramızda sabaha kadar devam etmek ıcın deneyen olmasın kalp krızı yapma rıskı var:bounce:

moruk caktım bn ondan 2tane tık yok yalan o liac falan en iisi mesir macunu:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gkn abı ıcın deıl m'ün bey ıcın :wiinkk: saglamdır yanı efedrın burdan yayın yapmayalım =) kımseye tavsıye etmıyoruz doktor onerısınde sadece astım hastaları ıcın uretılmıstır baska amaclarla kullanılmaz :queen: aramızda sabaha kadar devam etmek ıcın deneyen olmasın kalp krızı yapma rıskı var:bounce:

tabı abı o kızlar derken 2 kısı deıller bastan soylıyım :queen: ben sımdı geceden cıkıyorum ukrayna cıvarlarında turlıycam ordan slovakya bratıslava devam =) kalabalıgız yanı takım kurarız turkcell super lıge:bounce:

efedrin arsan astım hastaları için üretilmiştir fakat tinerciler birden fazla aldıkları için kafa yapıyo ve ben eczanede çalışırken piyasadan kaldırılmıştı..:cat::cat::cat:

m'ün bey kimki..??

yoksam emün abi mi..??
emüüünn abiiii bunlar san tuzak kuruyoooo kaç abim kaç..:p

Son düzenleme:

GKN

tabı abı o kızlar derken 2 kısı deıller bastan soylıyım :queen: ben sımdı geceden cıkıyorum ukrayna cıvarlarında turlıycam ordan slovakya bratıslava devam =) kalabalıgız yanı takım kurarız turkcell super lıge:bounce:

olm ukraynaya gidiceksen, arabayla gidelim çıkarma yaparız::winkwink

salım abıyede sole ıı sılsın oraları dagıttınız eskhri :queen:

Abi transporter ayarladım ben sen guven kardesıne jakuzı bıle var ıcınde sen dusun gerısını:queen: plazma var sıkılırlarsa plazma seyretsınler dıyıcem ama bızden sıkılmaları mumkunmu:bounce:

Abi transporter ayarladım ben sen guven kardesıne jakuzı bıle var ıcınde sen dusun gerısını:queen: plazma var sıkılırlarsa plazma seyretsınler dıyıcem ama bızden sıkılmaları mumkunmu:bounce:

Son düzenleme:

GKN

moruk caktım bn ondan 2tane tık yok yalan o liac falan en iisi mesir macunu:queen::queen:

vah kardeşim vah, daha bu yaşta böle sıkıntılara düşüp macunlarda çağre arıyosun demek..
üzme kendini, bakarsın olmuyosa pembe yaparız kafa kağıdını:queen:
pompaciftauw8.jpg

belki lazım olur:cherry:

vah kardeşim vah, daha bu yaşta böle sıkıntılara düşüp macunlarda çağre arıyosun demek..
pompaciftauw8.jpg

aaa bunlar duvara yapıstırılan lavobo pompası deılmı:queen:mhrmkpnr napıyosun bunlarla:queen:

GKN

sanmam ::winkwink
hem dünya kadınlar günü bugün:)
tüm ukraynanın dünya kadınlar gününü kutlarız, hatta devlet ten teşvik falan alalım, Türkiye i temsilen yapalım bu kutlamayı:queen:

:wiinkk:mhrrm kardesım gkn abıyle hodrı meydan dıyoruz sana cevabını beklıyoruz moruh

pompaciftauw8.jpg

bunlar senn kullandıgın boymu abi:queen::queen:

sanmam ::winkwink
hem dünya kadınlar günü bugün:)
tüm ukraynanın dünya kadınlar gününü kutlarız, hatta devlet ten teşvik falan alalım, Türkiye i temsilen yapalım bu kutlamayı:queen:

Soran olusa vatan ıcın yaptık gkn abi turklerı dunya capında tanısınlar :cherry: baktık hoslandılr burdan und ro-ro kaldırırız lımandan toplar getırırız maksat turkıyeyı tanısınlar tarıhı yerlerı gorsun:bounce:

GKN

bunlar senn kullandıgın boymu abi:queen::queen:

senin kullanım amacınla benim kullanım amacınm bir ollmıyacağı için boyuna deil işlevine bak:queen:

Soran olusa vatan ıcın yaptık gkn abi turklerı dunya capında tanısınlar :cherry: baktık hoslandılr burdan und ro-ro kaldırırız lımandan toplar getırırız maksat turkıyeyı tanısınlar tarıhı yerlerı gorsun:bounce:

tarihi yerleri seviyorlarsa bende bikaç tarihle yoğrulmuş mistik kokulu sote var::winkwink

senin kullanım amacınla benim kullanım amacınm bir ollmıyacağı için boyuna deil işlevine bak:queen:

tarihi yerleri seviyorlarsa bende bikaç tarihle yoğrulmuş mistik kokulu sote var::winkwink

ben bizim otoparka cadır kurdum cok eskı tarıhten kızılderılı cadırı havası verdım ıcerde tutturuyolar sonra whats up dıye bagırıyolar:queen:

GKN

ben bizim otoparka cadır kurdum cok eskı tarıhten kızılderılı cadırı havası verdım ıcerde tutturuyolar sonra whats up dıye bagırıyolar:queen:

:queen::queen:
neyse sen hoşgeldi ntekrardan, gelil gelmez banlanmamak için daha fazla ısrar etmeyelim:queen:
diğer topaklara salça olalım::winkwink

sıtemızın bayan uylerının kadınlar gunu kutlu olsun yerı gelmısken:rendeer:

katılıp yazılarıyla bıze eslık eden herkeze selam yazarsanız devam edelım ama dıger topıklerde gorusmek dılegıyle yoksa ben bastan ofsayt banlanıcam :cat:

Son düzenleme:

GKN

olm onuhn için başka topic açmışlar
sen buuşmalarıda burda organize edersin:mrgreen:
anasayfaya gelri dön, orda görüceksin başlıkları
sıradan sapla:queen:
yaani yaz bişiler:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gkn tanışma bölümündeki topaklara en fazla kaç cvp yazıldı..:bounce:

yoksa bu topak rekoru kırdımı..??:mrgreen:

sen salça ol, ben maya olam, mhrm su olsun, efo da tuz olsun..:p:p

Efedrin'ci arkadaşlara üzücü bir haberim var efedrin yeşil reçete kapsamına girdi. Yani eczaneye gidirp bana bir efedrin arsan ver diyemeyeceksiniz:mrgreen:

BU arada arkadaşlar bu tür ilaçların hiç şakası yok bagımlılık yapar.Beyninize birazcık oksijen gidiyorsa bu tür ilaçlardan uzak durunnnnnn......!!!!!!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar