Aranıza bende katıldım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba motorcu arkadaşlarım,
Ben Melis...Bir süredir sitenizi takip ediyorum ve burdan çok güzel bilgiler edindim.. hepinize teşekkür ederim.
Bende yaklaşık 3 aydır kanuni seyhan 250c kullanıyorum.. motorum hakkında bir çok şey yazılmış, genelde olumsuz yönleri tabi..
Ama hayatımda ilk kez motora bindiğimden ve ilk kez bir motorum olduğumdan belki bilmiyorum ama motorumu çook seviyorum... şimdiye kadarda bi problem yaşamadım...
İnanın motor kullanmayıda kendi kendime öğrendim,,, inanılmaz keyifli bir şeymiş... ehliyetim olmadığından henüz ara sokaklarda geziyorum,, çünkü polisler hiç göz açtırmıyor...ama kısmetse bu ay alıyorum,,, ozaman bol bol gezicem...
Şimdilik bu kadar ,, artık sık sık görüşcez inşallah....

Hos geldin, senin gibi cok bayan surucu varmi Istanbulda?
Motor zevkini tatmana memnun oldum. Iyi surusler.

Sevindim. Sizler gibi arkadaşlar türkiyedeki tabuları yıkacaktır. Bu ışığı görüyorum.
Kazasız, Belasız, kasklı ve keyifli sürüşler dilerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hoşgeldin cesur yürek ama trafikte çok daha dikkatlı ol ara sokağa
benzemez.bende arasokaklarda öğrendim sonra trafiğe çıkınca elim ayağım
karıştı ama şımdi yavaş yavaş öğreniyom
:)

Süper Moderatör (BBRR)
işte burayı bu yüzden seviyorum,, sıcak bir hoşgeldinle karşılanmak çok güzel bir duygu... hepinize teşekkür ederim...
Ben Lüleburgaz da oturuyorum,, ve burdaki tek bayan motorcuda benim :) ve kesinlikle kasksız 100 mt bile gitmedim gitmemde,,, hatta daha motoru aldığım gibi İstanbula gelip kendime kıyafet bile aldım,,, içim daha rahat...
yaa seviyorum ben bu mereti ya... :cherry: :cherry:

hoşgeldin aramıza bu arada ben de çorludan benim kız kardeşim var 15 yasında oda cok kullanıyo benim motoru:rendeer:

Hoşgeldiniz:rendeer:

Bu kış sezonunda Zillibar da program yapmıştım. O istasyon yolu gayet uygun sanırım oralarda hız deneyebilirsin. Birde plaza nın sosislisini özledim :(

Jazzbass' Alıntı:
Hoşgeldiniz:rendeer:

Bu kış sezonunda Zillibar da program yapmıştım. O istasyon yolu gayet uygun sanırım oralarda hız deneyebilirsin. Birde plaza nın sosislisini özledim :(

Zilliye çook uzun zaman oldu gitmiyorum,, gitmekte istemiyorum,, plazanın sosisliside gerçekten müthiş.. bende seviyorum orayı...
dediğin gibi istasyon yolu uygun ama yolları çok bozuk,, ama yinede geçen hafta pazar günü o yolda ilk kez 80 bastım :cherry: sizin için çok komiktir eminim ama ben ilk kez bu kadar hız yaptım ve harika bir duyguydu...

hoşgeldin meliss

selamlar hoşgeldinn bende senin gibi hem yeni kayıtlıyım hemde yeni kullanıcı olacam inşallahh,görüşmek üzere..

hoşgeldin ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar