bence branda ve sticker bastırabiliriz bu stickerları yapıştıran arkadaş yada bırandayı asan arkadaş resmini çekip burada paylaşır bizde sosyal medyada paylaşırız bu resimleri.Böylece bu stikerlar insanların ilgisini çeker.
aramızda bi banka hesabına para toplasak sağlam bi reklam şirketine versek ekranlarda güzel bir motosikletleri fark edin reklamı çıksa olmaz mı ?
mesela reklamın içeriği yollarda motorun üstüne kıran bi apaçi rüyasında motosiklete biniyor ve giderken 2. karakter olan yine kendisi kendisinin üzerine sürüyor ve ölüyor?
fikriniz çok güzel. ben reklamcı olarak size cevap veriyim isterseniz.
yapım amiriyim öncelikle.
bir işin en başından en sonuna kadar ilgileniyorum. bütçelendirmesinide ben yapıyorum butun organizasyonunuda.
öncelikle tahminen 60-70 bin tl gibi bir rakamı gözden çıkartmak gerekir. buda ben piyasamızdaki insanları tanıyorum bütçesiz bir iş çekiyoruz vs diyeceğim için yoksa emin olun en az 2 katı. hadi filmi çektik tv de yayınlatmak istiyor iseniz ayvayı yedik buyuk kanallarda atv- star- show- kanal d gibi mesela 10 saniyelik reklamlara 1-2 milyon tl ler ödeniyor tek seferlik gösterim için.
fakat diyorsanızki biz tv de göstermeyelim viral reklam olsun yani internette gösterilcek reklamlar. bunlar tabikide çok daha ucuz. sitenin popülerliğine göre bu rakam 200 - 300 tl den başlar 10 bin 20 bin tl lere kadar uzar gider.
birde artık sosyal medya çok güçlü mesela motor kullanan ünlüler var çokca. onlardan rica edilicek. bakın bu filmi hesabınızda paylaşın vs vs gibi kendileride motorcu oldukları için para talep etmicekler zaten edicek olurlarsa kendileri hiç bir zaman 2 teker sevdalısı olmamış demektir.
aramızda bi banka hesabına para toplasak sağlam bi reklam şirketine versek ekranlarda güzel bir motosikletleri fark edin reklamı çıksa olmaz mı ?
mesela reklamın içeriği yollarda motorun üstüne kıran bi apaçi rüyasında motosiklete biniyor ve giderken 2. karakter olan yine kendisi kendisinin üzerine sürüyor ve ölüyor?