Biz bu tür etkinlikler, reklamlar, toplantılar yaptıkça, bu tür pankartlar açıp stickerlar yapıştırdıkça bu bilinci aşılayabiliriz arkadaşlar. Yapıldı ama birşeye yaramadı demeyin. Bundan 7-8 sene öncesi ile şuandaki durum bir mi? İyi bir reklam çekip ulusal kanallarda bu reklamı yayınlatmak gerçekten inanılmaz büyük rakamlara patlar. Ancak şöyle bir şey yapabiliriz; "Bir tarih belirleriz. Bu tarih gelene kadar stickerlarımızı, pankartlarımızı, nerede ne şekilde toplanacağımızı, nasıl bir sürüş yapacağımızı kararlaştırır, hazırlıklarımızı yaparız. Bu tarihe kadar tüm motorcu arkadaşlarımız gerek sosyal medyada gerek reel hayatta, sohbetlerde vs konuyu gündemde tutar her türlü paylaşımı yaparız. Bu işlerden anlayan kişiler kısa birkaç saniyelik videolar montajlar, şu gün şu saatte motosikletleri fark edin sürüşü var diye paylaşımlarda bulunurlar. Yapamayan arkadaşlar iletisine yazar, not defterine yazar sosyal medya hesaplarından paylaşırlar. Ben ve benim gibi arkadaşlar motosiklet kullanan ünlülere ulaşır durumu paylaşırız, davet ederiz. Haber ajanslarına haber veririz. Ben şahsım adına en az 8-9 tane uyduda yayın yapan kanal, 2-3 tane büyük-ulusal kanal muhabir-kameraman getireceğime söz veriyorum. Bu etkinliği biz motosiklet kullanıcıları öyle bir içtenlikle paylaşarak çoğaltırız ki sadece İstanbul'da değil aynı gün aynı saatte Türkiye'deki bir çok ilde kendi meydanlarında toplanırız. Her il de haber ajanslarına haber kanallarına haber verilir." Ve böylece az da olsa sesimizi biraz daha duyurur. Otomobil kullanıcılarının küçük bir kısmını daha duyarlı olması için kazanabiliriz. Bu vesile ile yetkili makamlara da gerekli çalışmaları yapmaları için seslenmiş oluruz. Ne dersiniz?