aramızda karikatürist arkadaşlar varmıdır??

Merhaba arkadaşlar Ben Zonguldak'ta bir yerel gazetede grafikerlik yapıyorum ve uzun zamandır bu sitenin daimi üyelerindenim her ne kadar motosikletim olmasa da motosiklete her zaman bağlı bir kişiliğim var. Samet Ağır arkadaşım böyle bir konu açmış bizim de gazetemizde her hafta Cuma günleri yayınlanmak üzere Şerif Cihan abimizin karikatürleri yayınlanmaktadır karikatüre gönül vermiş arkadaşlarımla paylaşmak istedim. http://demirmedya.net/haber-295056-Serif_Cihan_ciziyor.htmlhttp://demirmedya.net/haber-295056-Serif_Cihan_ciziyor.html sitemizden takip edebilirsiniz her cuma günü yayınlanıyor Perşembe günleri de sitemizde yayınlanıyor. bu haftakiler daha elime ulaşamadığı için şimdilik geçen haftanın karikatürleri şuanda mevcut sitemizde.

bizim karikatürleri de arkadaşa gösterme ve fikir alma şansın olurmu??

bilen birinin yorumu daha başka olur sanırım...

bir kitap için karikatür çizmiştim
baya bi yerel dergide karikatürlerim yayınlandı
karikatür çizmek için yeteneğe gerek yok
ezberlenen bir kaç şekille güzel karikatür çizilebilir
önemli olan gündemi iyi takip etmek güzel bir konu bulmak ve bunu bir iki çizgiyle yansıtabilmek
herşeyde olduğu gibi elin gavurunun karikatüre bakış açısı bizden çok farklı bizimkiler tamamen hikaye
senin çocuğun çizgiler yolun başında yorum yapmak çok zor
ama yaşına göre iyi üstüne düşersen yeteneğini geliştirebilir belli bir süre sonrada kendi yolunu çizer ya da bırakır.

bir kitap için karikatür çizmiştim
baya bi yerel dergide karikatürlerim yayınlandı
karikatür çizmek için yeteneğe gerek yok
ezberlenen bir kaç şekille güzel karikatür çizilebilir

önemli olan gündemi iyi takip etmek güzel bir konu bulmak ve bunu bir iki çizgiyle yansıtabilmek
herşeyde olduğu gibi elin gavurunun karikatüre bakış açısı bizden çok farklı bizimkiler tamamen hikaye
senin çocuğun çizgiler yolun başında yorum yapmak çok zor
ama yaşına göre iyi üstüne düşersen yeteneğini geliştirebilir belli bir süre sonrada kendi yolunu çizer ya da bırakır.

bu da bir yorumdur..ama malesef inanmdaığım bir yorum..

yani 9 yaşında olan her çocuk aynen böyle çizebilir,yeteneğe gerek yoktur öylemi?:silent:

yahu ben 39 yaşıma geldim bunların yarısını yapamam..:pr:

ama yaptığım diğer şeyler yüzünden çevremde MC GAYWER derler bana..eee yetenek ne tarafa kaymış o zaman??

yapmayın yeteneğe gerek yok filan ....:jocolor:

sınıfta öğretmeni bile farkına varmış,ilgilenin diyor,siz ışık bile görmemişsiniz...

hayret....::ressam::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Samet bey, çocuğunuzun öğretmeniyle irtibata geçip Bilim Sanat Merkezleri konusunda bilgisi olup olmadığını öğrenin.Eğer bilgisi varsa çocuğunuzu Bilim Sanat Merkezi'ne gönderin derim.Eğer yoksa da altta vereceğim linkteki Bilsem adreslerinden size en yakın olanını bulup irtibata geçin derim...

Kısa bilgi vermek gerekirse Bilsem'ler MEB'in Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışır.Üstün ve özel yetenekli çocuklara eğitim verirler.Ücretsizdir.Çocuklara okul dışında (üstün oldukları konularda eğitim verirler)Daha anlatacak çok şey var da en iyisi siz şu linki bir inceleyin.

Bilsem'ler hakkında detaylı bilgi için : http://www.bilsem.net/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=245

(Linkle bir bağlantım yoktur.Sadece daha öncesinde böyle bir kurumda çalıştığım için bilgi amaçlı verilmiştir.)

Daha öncesinde ( bir önceki sayfada) böyle bir bilgi vermiştim size...bi değerlendirin derim naçizane...

gördüm mesajınızı..okudum hatta linki bile açtım ama çook aşırı yoğun olduğumdan doğru dürüst bakamadım,ilgilenemedim..

en kısa zamanda ilgileneceğim zaten.....teşekkür ederim..
:cat:

motorcudan mı karikatürist olmuyor yoksa karikatüristlermi motosiklet sevmiyor anlamış değilim...:pr::p:cherry:

Samet abi benden sana gelsin Saygılar..
:queen:

16448358029089866293053.jpg

Allah razı olsun Yunus..

ama ben hangisinin motorcu olduğunu anlayamadım..sağdaki mi, soldaki mi?...:pl::joker::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar