Aramızda denizci varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam 2007 de yazmış o şimdi uzak denizlerde kaptanlık yapıyor belkide 2.lik ehliyetini bile almıştır:queen:

haklısın yaa, hiç dikkat etmeden yazdık bizde . adam şimdi kimbilir nerde .

valla benim babamda uzun yol yol kaptanıymış sonra boğazda kılavuz kaptan olmuş şindide kılavuz kaptanlar derneği genel başkan yardımcısı anlıyacağın bende bi denizci oğluyum eeee bi gittinizmi gelmek bilmezsinizzzzz :):):):):):)

ızmırlıyız profesyonel dalgıcız bır yıldır denızdeyızz.. memlekete donmeye az kaldı donustede dl650 cı olacagız :).Bızım gemıdekı denızcılerden ve azcık da kendımden bılırım kı gerıde bırakılan herseyın eksıklıgı cok koyar kısıye . Bu ıstırabın artışı da bırakılana verılen degerle dogru orantılı olsa gerek.. 10 yıldır motora bınmedım bırkez gecenlerde bır kac gunlugune karaya cıkmıstık orda heves ettım 2 km kullandım . Anladım kı bısıklet gıbı ımıs o da , bır kez ogrenıldımı unutulmuyormus.. sunuda anladım kı bır kez bınıldımı yenıden bınılmeden durulmuyormus :) sozun ozu denızcılık zor , gerıde bırseylerı bırakmak zor bu sevgılı olabılır , es dost aıle efradı olabılır yada bır motorsıklet olabılır . bence denızcı kısı motor almasın ayrılıgı zor gelır , alırsa kamarasına sıgacak bırsey alsın :)

F 650 GS Eski Kasa

Merhaba arkadaşlar,
Yeni üyeyim,2000 Model F 650 GS almayı düşünüyorum.Hepinizin cevabı önemli ancak kullanıcılarının da yorumlarını bekliyorum.Sevgiler,Saygılar

Gemiyi en son terk eden kaptandır,
Motorunu en son terk eden motorcudur,

Forumdan Uzaklaştırıldı
var tabi olmazmı ben doğuştan denizciyim ama iş olarak yapmıyorum deniz tutkusunu hiçbişeye değişmem doğrusu askerliğimi bile serdümen çvş olarak yaptım. ... aslında burası yeri değil ama buda teknem Glastron

abi hayalimsin :) peder eski s.a.s . ama bi faydası yok :D
aah ah

Merhaba arkadaşlar,
Yeni üyeyim,2000 Model F 650 GS almayı düşünüyorum.Hepinizin cevabı önemli ancak kullanıcılarının da yorumlarını bekliyorum.Sevgiler,Saygılar

burada bişi beklenmez.. gidilip okunur sorulup soruşturulup öğrenilir :)

bahsettiğin motor ila ilgili kaç topik var. hatta biri oldukça uzun ve detaylı.. onu okumanı tavsiye ederim..

bu arada hortlamış topiğe yazı yazarak, belirsiz rüştümü belirsiz bi şekilde ispat ederek kendimi kınıyorum :)

Eski bir abin var burada ve hoşgeldin bakalım:cat:
Endonezya'da ikinci el motor alıp güvertede 3 depo benzini bitirene kadar pinmiş, sonra akdenizde denize sallamıştık:pale: Hiçbir evrağı olmadığından başımıza iş alacaktık aksi halde.:pale:
Anlatırız, konuşuruz. Heke bir moturunu al, sürüşlere katıl da:cat::cat:

Selametle...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eski bir abin var burada ve hoşgeldin bakalım:cat:
Endonezya'da ikinci el motor alıp güvertede 3 depo benzini bitirene kadar pinmiş, sonra akdenizde denize sallamıştık:pale: Hiçbir evrağı olmadığından başımıza iş alacaktık aksi halde.:pale:
Anlatırız, konuşuruz. Heke bir moturunu al, sürüşlere katıl da:cat::cat:

Selametle...
İşte tam bir çılgınlık abidesi..... :cat::cat::cat: Teker yapmayı lastik yakmayı iyice öğrenseydiniz.... :p:p:p En sonunda da motorla denize uçsaydınız.... :queen::queen:

hortlatmıs olucam ama ...

ben denizciliği seven birisiyim:)

bu yaz deniz sektorunde çalıştım.qelecekte de buyuk qemiler sıcak bi fikir olarak qeliyor...

muzaffer abi , başka çılgınlıkların varmı ? o qüzeldi:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar