selam kader arkadaşım

ben 1998 de senin gibi uzakyol 3.kaptanı olarak başladığım, denizcilik serüvenime, son bir sene kaptanlık yaptıktan sonra, geçen yıl noktayı koydum (eşim duymasın ama sadece ara vermiş te olabilirim:wiinkk: )...
zamanında kimse beni uyarmadığı ve böyle bilgi paylaşımı olanağım olmadığı için kötü tecrübelerle öğrendiğim bir iki ufak detayı paylaşabilirim... öncelikle, motorunu kapalı bir yere bırakıyor olsan dahi rutubetli bir ortam olmadığından emin ol, mutlaka brandası olsun üzerinde, oynar aksamını greslemende fayda var. motorun çok ayak altında olmasın, zira zamane çocukları çok acayip, motoru devirebilir ve altında kalabilirler::stretche ...özellikle ağır bir motora sahipsen, onu sehpası üzerinde bırakmak yerine takozların üzerinde sağlama almanı tavsiye ederim...ayrıca, lastiklerin yerle temasını kesecek şekilde, altlarına tahta koymanın hava basınçlarının muhafazası açısından faydalı olduğunu söylerler... ve son olarak benim de ezelden beri yaşadığım problem, akü problemidir

r:... motorun uzun süreli yatışlarında akünün sökülmesi gerektiği söylenmişti bana... ama buradaki üstadlardan akünün muhafazası ile ilgili bilgi ben de almak isterim doğrusu:silent:
deniz ve denizci benim için herzaman kutsaldır:cat:...
sefere çıkmadan önce haberimiz olsun
sağlıcakla kal...