arakadaşlar yardım

arkadaşlar ben yeni motorsiklet arıyorum.2 elde olabilir ama istediğim şunlar:
1ses:geçerken herkes bakmalı
2 görüntü: bu önemli hayran kalmalı herkez.filmlerdeki gibi yani

bukadar 12000ytl yi gözden çıkardım.
[email protected] adresine (resimleri) :pr: mail atarsanız sevinirim.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
+ Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

+ Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir.

+Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.[/color]

************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

Baya sıcak bi giriş olmuş.Admin'de uyarı yazdığına göre hizadan hoşgeldin diyelim:) !

evet hosgeldın keske ılk mesajında kendını tanıtsaydın.
heralde pek kalıcı degılsın işimi halledeyım yetermı dıyosun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar