BMW nin hızı ve makas atması normal değil suç bmw de ama o da göre göre altına girmiş. 3 yaşındaki çocuğa izletsen anlar bmw nin normal gitmediğini.
Yorumunuza saygı duyuyorum, fakat kural bize şerit çizgisinin üzerinden gidebilirsiniz demiyor, biz hep istiyoruz ki otomobiller şeridinin içerisinde kalsın, kimse ani bir hareket ile manevra yapmasın, biz aradan geçelim ve gidelim.
Sizce bu doğru mu? Yanlış anlamayın sakın ben de aradan geçiyorum, sizde geçiyorsunuz belki motosiklet kullananların çoğu aradan geçiyor. Ama bu bize bir hak değil. Eğer haklıyı haksızı kural belirliyor ise, bu durumda doneler ortada.
1- Araç sürücüsü şeridinde gidiyor, ya motosiklet sürücüsü ? Şerit çizgisinde. 1-0
2- Araç sürücüsü bulunduğu yol kuralları gereği sollama yapabilir mi ? Şerit çizgileri yapabileceğini gösteriyor.
3- Artist bir araba ve sürücü, ben video izlerken kaza olmadan bunu fark ettim.. Agresif bir hareket yapabilecek potansiyeli sergiliyor. Motosiklet sürücüsü bunu fark etmeliyken onunla oynamaya / geçmeye çalışması, yanlış zamanda yanlış yerde aksiyon alması hata..
Bunlar benim görüşüm.