Aradan Geçerken Bir Daha Düşünelim

Motosikleti
BWS 100
Adamın yorumunu paylaiayım beyler. Daha önceki bir kazadan bahsediyor sanırım. Pek anlayamadım ama kafası farklı çalışıyor adamın.
Hani tartışarak yenemeyeceğiniz adamlar olur ya, Heh işte bu o türden.

Video'nun altında bu yorum. Çocuk niye öyle diyor. Vİdeoda iki araba kaza yapmış, bizim murat'da bağırıyor adamlara "kaza yapmak büyük aptallık" diye. sonrası yorumda zaten.
VoCqbRD.jpg

geçen facebook geruplarından birinde aynen bu şekilde arkasında bir kadın ile 100km üstü bir hızda iki aracın arasına girip geçen bir skuterlinin hatasını paylaştım.

adamı mağdur(!) ettiğimle kaldım...

cahil olmak bir yana bir de üstelemek sadece bize özgü sanırım. dümdüz yolda önünde sağlayan(!) bir araç ile, sağladığı başka bir aracın arasına girmek çok afedersiniz ama çok büyük aptallık. arabaların altında kalmadığına şükretmeli.

öndeki adam kural hatası yapmış, o sahneden yavaşlayıp uzaklaşman gerekirken ki usta sürücüler bunu yapardı, bir de aralarına girmiş :):):) valla ben izleyip izleyip nasıl bir ruh halinde acaba diye düşündüm de bulamadım ya la.

Önce yorumları okudum sonra videoya baktım. Bu video da bu kadar tartışacak ne buldunuz anlamıyorum. Bi de BMW ye saydıranlar falan var. Töbee. Adam gecenin yarısı bomboş yolda yan yana iki araba giderken ortamızdaki 40 cm yere bi motor girer mi acaba diye düşünmemiştir doğal olarak. Hiç lamı cimi yok. Risk almış, aldığı risk elinde patlamış. Geçmiş olsun.

Dikkatli bakılırsa tam 29 ve 30. saniyede BMW şoförü kafayı çeviriyor bir ses geldi diye. Ondan önce dalgın bir halde tek eli çenesinde gidiyor.
Yani bence BMW bilerek sıkıştırmıyor motorcuyu, sadece farketmiyor şerit değiştirirken.

Suç en fazla motorcuda burada

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Kazayı yapan arkadaş şöyle bir yorum eklemiş.

cXmtezd.png

Adamdaki cesaret hayret verici. Olay sıkışmak çarpışma değil,sonrası zaten ya o BMW nin tekerleği boynunu çiğnese ne yapacaksın hiç mi değeri yok canının.

Ucuz kurtulmuş.

Adamdaki cesaret hayret verici. Olay sıkışmak çarpışma değil,sonrası zaten ya o BMW nin tekerleği boynunu çiğnese ne yapacaksın hiç mi değeri yok canının.

Ucuz kurtulmuş.

Şu anda bütün önyargılarım yıkıldı. İnsanin kendi hatasını idrak edebilmesinden çok bunu kabullenmesi büyük bir erdemdir. Tebrik ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar