Arabayıda yeniledik tamam artık.

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Ben de geçen ay 17 yaşındaki emektar 3,18 ime sonunda veda edip dün 2012 Peoget partner origin 1,6 HDI dizel ime kavustum. Performans ve hız ve estetik ; yerini ekonomi ve geniş iç hacime bıraktı. Çocukların bisikleti, bebek arabası, yedek kıyafet çantaları vs derken sığamıyorduk sedan arabaya.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Peugeot iyi araba tabi herkes ihtiyaçlarına göre tercih yapıyor. Daha önce connect kangoo berlingo falan kullandık fakat. Bu araçtaki özellikler ve ağırlık yok. Tabi sizin için bir ihtiyaç öyle bir araba. Hayırlısı olsun.

güzel araba...
hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun kardeşim...
kasayı ufalttılarmı resimlerdenmi öyle ufak gözüküyor?

güzel araba...
hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun kardeşim...
kasayı ufalttılarmı resimlerdenmi öyle ufak gözüküyor?

Teşekkür ederim abim. Sanırım biraz ufaltılmış. Tam bir fikrim yok ama eski kasayı beğenmiyordum zaten bu iyi :)

10102011029.jpg

Plakalarımızıda taktık üzerine. Acaip yağmur var sökemedim plakalıkları. Direk yapıştırıcaktım ama yağmur balta vurdu işimize. Sabahtan beri yağıyor. Bakın bakalım beğenicek misiniz plakamı :)

Son düzenleme:
Arabanın Kralını almışsın 3 sene evvel 2000 model 1.6 benzinlisi vardı çok rahat ve konforlu bir araba. Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inşallah. Dikkat et ben o arabada kadranı çevirdim sende çevirip bozma :mrgreen:

Arabanın Kralını almışsın 3 sene evvel 2000 model 1.6 benzinlisi vardı çok rahat ve konforlu bir araba. Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inşallah. Dikkat et ben o arabada kadranı çevirdim sende çevirip bozma :mrgreen:

Yok dönmez heralde o kadar :) Sport modu çok eğlenceli aslında ama daha yeni zorlamamak lazım. Önümüzdeki hafta İstanbul'a gidicem belki azcık deneyebilirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar