Arabayıda yeniledik tamam artık.

E abi zaten Audi, Volkswagen, Skoda, Seat hepsi aynı. Motorlar falan hep aynı. Şatış müdür Tufan abi Jettayı soyun octavia'yla aynı şase aynı motor aynı şanzıman aynı yürür aksam değilse gel yüzüme tükür diyor. Bilemiyorum yani. :)

E abi zaten Audi, Volkswagen, Skoda, Seat hepsi aynı. Motorlar falan hep aynı. Şatış müdür Tufan abi Jettayı soyun octavia'yla aynı şase aynı motor aynı şanzıman aynı yürür aksam değilse gel yüzüme tükür diyor. Bilemiyorum yani. :)

bende onu diyorum aga vestel regal gibi marka farkı ama aynı kalite...:p

mete abi..sana ufak gelir bu arabalar..V.İ.P KORUMASI DEDİĞİN EN AZ V6-V8 E BİNER :))

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun
allah kaza bela vermesin çok güzel bir araba ben beğendim :)

bildiğim kadarıyla passatla aynı teknoloji ve donanıma sahip...şık bir arac güle güle kullan...
bu passat dan bi kademe düşük olması lazım tam olarak bilmiyorum yinede ama passatdan daha iyi olan var o da skoda superb. kardeşim hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin güle güle binin. bakalım bizde bizim düldülü verip duster almayı düşünüyoruz sene sonuna:):):)

bu passat dan bi kademe düşük olması lazım tam olarak bilmiyorum yinede ama passatdan daha iyi olan var o da skoda superb. kardeşim hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin güle güle binin. bakalım bizde bizim düldülü verip duster almayı düşünüyoruz sene sonuna:):):)

evet usta tam emin değilim...

Teşekkür ederim. Hakkında hayırlısı. Allah gönlüne göre versin.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah. 2. el piyasasınıda merak etmeyin jettaya göre falan biraz fiyatı fazla düşüyo ama vızır vızır işlek bir piyasa. hem zaten anladığım kadarıyla 0 aldığınıza göre uzun uzun biniceksiniz. hiiç üzmez sizi bence :) aynısı dayımda var ordan biliyorum 10 numara araç hele turbosu mükemmel araba o kütlesine rağmen bastınmı hopluyo tavşan gibi :)

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah. 2. el piyasasınıda merak etmeyin jettaya göre falan biraz fiyatı fazla düşüyo ama vızır vızır işlek bir piyasa. hem zaten anladığım kadarıyla 0 aldığınıza göre uzun uzun biniceksiniz. hiiç üzmez sizi bence :) aynısı dayımda var ordan biliyorum 10 numara araç hele turbosu mükemmel araba o kütlesine rağmen bastınmı hopluyo tavşan gibi :)

Bende bugün biraz denedim. Güzel ama otomatik bana zevk vermedi. Bilmiyorum. Alışırız belki. Eski megane'da 1.5 110 bg dizel motor vardı. Hb üstelik. Yani ondan inip buna binince biraz değişik geldi. Ne kadar kuvvetlide olsa onun kadar kaçmıyor. Elimizden çıkarmamız gerekiyordu iyi yaptık diye düşünüyorum ben. Km alıp başını gitmişi. 5 ay önce almıştık o aracı. 93 bin km'de. Satarken 113 bin km'deydi. Biraz daha durursa 120 bin bakımını iteliyceklerdi bize. Verdik gitti. 0 arabaya binicez. Hem daha büyük. Daha oturaklı. Hayırlısı bakalım. Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.

Bende bugün biraz denedim. Güzel ama otomatik bana zevk vermedi. Bilmiyorum. Alışırız belki. Eski megane'da 1.5 110 bg dizel motor vardı. Hb üstelik. Yani ondan inip buna binince biraz değişik geldi. Ne kadar kuvvetlide olsa onun kadar kaçmıyor. Elimizden çıkarmamız gerekiyordu iyi yaptık diye düşünüyorum ben. Km alıp başını gitmişi. 5 ay önce almıştık o aracı. 93 bin km'de. Satarken 113 bin km'deydi. Biraz daha durursa 120 bin bakımını iteliyceklerdi bize. Verdik gitti. 0 arabaya binicez. Hem daha büyük. Daha oturaklı. Hayırlısı bakalım. Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.

hıı bu otomatikmiş ben ona dikkat etmedim :) bunun bilmiyorum hoplamasını zıplamasını ama bence yine alışınca güzel gelir. bi kere bu araçlar insanı yormuyo sürerken. 6 saat yol gidiyosun sanki bi dolaşmaya çıkmış gibi iniyosun arabadan o açıdan çok güzel. tekrardan hayırlı olsun.

hıı bu otomatikmiş ben ona dikkat etmedim :) bunun bilmiyorum hoplamasını zıplamasını ama bence yine alışınca güzel gelir. bi kere bu araçlar insanı yormuyo sürerken. 6 saat yol gidiyosun sanki bi dolaşmaya çıkmış gibi iniyosun arabadan o açıdan çok güzel. tekrardan hayırlı olsun.

Eyvallah çok teşekkür ettim. Bunu otomatik aldık. Motoru vitesli alırız dengeleriz o zaman :)

Çok teşekkür ederim. Biz beğendik benide tek düşündüren 2.el piyasası. Bir toyota bir vw kadar kolay satabilirmiyiz? Benim arabada beğenmediğim yanı amblemi. Bir değişik :)
Yakıt olarak çok uygun 100km'de 3.9lt mazot tüketiyor. Karışık olarak bu değer 4.3-4.4'e kadar çıkabiliyor. Ben sakin kullanırım babamda öyle. Biz daha aşağı düşürürüz onu :) 2004'ten beri mazotlu arabaya biniyoruz. Daha önce nasıl benzinliye binmişiz hayret ediyorum.

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

Ne gibi bir sorun yaşadınız ki? Biz sorun falan yaşarsak satış müdürünü yaşatmayız strese gerek yok :)

yuh neredeyse benim motor kadar yakıyor. sonr da motosikletlerin teknolojisi eski deyince cıngar çıkaranlar var...

hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah. arabanın dibi güneş görmesin.

Hayırlı olsun güzel araba güle güle kullanın.
Ama yakıt tüketiminin o kadar olacağını pek zannetmem.
Fabrika verileri bile şehir içi 5,6 , şehirler arası 4,2 , ortalama 4,7 litre görünüyor.

Maşallah, güle güle kullanın. Çok başarılı bir seçim yapmışsınız.

2006 - 2010 yılları arasında 100.000 km Skoda Superb kullandım. Defalarca İstanbul - Antalya - İstanbul yaptım.
80.000'de şanzıman pert oldu, BD5 kodlu tiptronik şanzımanın kronik rahatsızlığıymış her 80.000'de reset atmak gerekiyormuş. Passat, Audi falan farketmiyordu. Artık giderilmiştir herhalde.
Velhasıl çok güvenli, muhteşem konforlu, kesinlikle fiyatının fazlasıyla karşılığını veren bir araç.

di-MVYA.jpg

di-IIRI.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar