Arabalar niye böyle yapar

Süper Moderatör (BBRR)
Araba kendi başına bişi yapamaz :) ancak ruhi sorunları olan bi sürücüsü varsa o bişiler yapabilir

Allah korusun yaw... İnsan olan böyle birşeye yeltenmez. Direk adamın hayatına kastediyor. Kamera çekimdeymiş saniye saniye herşeyi görüntülemiş, direk mahkemeye vermiştir inşallah...

Dikkatli izleyince sanki arabanın da önüne bi şey çıkıyo ve ondan kurtulmak için böyle bi manevra yapıyo gibi geldi bana. Yanlış mı görüyorum acaba ????

hepsinin öne çıkan başkasına geçilme egosu var helede motrlar gbi kendinden küçük aletlere geçilince böle yapıolar ...........

araba önündeki aracı sollamak için sola geçiyor. sola bakıyo, önüne bakıyo, sol şeride geçiyo ama motor atik alet, cart diye arabanın yanına geliyor. araç tabiki suçlu, sinyal filanda yok ama motor sürücüsünün tahmin etmesi lazımdı.

araba önündeki aracı sollamak için sola geçiyor. sola bakıyo, önüne bakıyo, sol şeride geçiyo ama motor atik alet, cart diye arabanın yanına geliyor. araç tabiki suçlu, sinyal filanda yok ama motor sürücüsünün tahmin etmesi lazımdı.

bu belki biri abi ama bilerek yapan bir sürü kişi var bndan eminm. motr daha turkıye şartlarında istenılen yere gelmedi kabul :pr:görmuo buda blinen bişi zaten:wiinkk:

Bu mesafe sollamak için çok geldi bana ama.

2a7emib.jpg

Ardaki mesafe fazla değilmi sollamak için
Bence resmen sıkıştırma sollamayla ilgisi yok...

Araç arkasında motosiklet olduğunun farkında. ona göre manevra yapıyor . Ben bilinçli olduğunu düşünüyorum.

Tamam aynadan görmemiş olabilir ama sollamaya çıkarken motosikletin devir sesini duymamak için sağır olmak gerek.

En azından bir yere patlamadı sadece sürüklendi. Buna şükür diyelim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dikkatli izleyince sanki arabanın da önüne bi şey çıkıyo ve ondan kurtulmak için böyle bi manevra yapıyo gibi geldi bana. Yanlış mı görüyorum acaba ????

Aracın hemen önü kameradan gözükmüyor, gölgesinden önündeki meçhul taşıt çok yakın olduğu gözüküyor. Aracın önündeki cisim ani bir fren yapmış olabilir,o da kaçmak için kendini sola atıyor.

bu belki biri abi ama bilerek yapan bir sürü kişi var bndan eminm. motr daha turkıye şartlarında istenılen yere gelmedi kabul :pr:görmuo buda blinen bişi zaten:wiinkk:

var tabiki. kenardan gitmediğim için 3-4 kere üzerime süren şahıslarda oldu:) tedavi gereken kişiler kendileri

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------

Bu mesafe sollamak için çok geldi bana ama.

2a7emib.jpg

Ardaki mesafe fazla değilmi sollamak için
Bence resmen sıkıştırma sollamayla ilgisi yok...

videoda arabanın önünde birşey olduğu bir ara gözüküyor. kaldıki görülen fotoda arabanın önünde bir gölge daha var. kendi kendine gölge oluşmayacağına göre bir araç olduğu kesin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar