eğitim meselesi, kapasite eksikliği, egolarını tatmin etmek istemeleri, sadece ben diyen egoist bir düşünce insan dışı yaratıklar alayına lanet olsunn.
r:
r:
O bayanin gorusune katiliyorum, nereye kacicagimi anlamadim demesi icindeki ruh halini aslinda yansitiyor. Cunku bende bazen e-5 de temde gayet makul suratlerde (genellikle orta-sag seritlerde) arkamdan uzaktan gelen ses ile birlikte ne yapacagimi sasiriyorum. Az degil bir kac kere yanimdan 1 metre tegetle bir ss gecmisligi vardir.
Zaten oyle bir surat ki, aynadan gorup kacmaya imkan yok, tek yapabilecegin sesi duyup, duz cizgiyi takip edip, allah a dua edip yanindan gecmesini beklemek.
Ya bir araba sikistirsa, bir yeri kaysa, durup dururken bana 200 km suratle arkadan bindirse cok mu guzel olur?
Yollarda ki kurallar herkes icin, yalnizca arabalar icin degil. Ne zaman bir araba kural ihlali yapiyor, bizim hayatimizi tehlikeye sokuyor ise, ayni sey motorlar icin de gecerli.
Ben sirf bu yuzden motosikletimi degistirdim scooterlara bunu coook yapiyolar simdi cok azaldi.motosiklet buyuk oldugunda daha az sorun yasiyorsun.yasamiyoruz demiyorum ama hissedilir derecede azaliyor bu problem....
O bayanin gorusune katiliyorum, nereye kacicagimi anlamadim demesi icindeki ruh halini aslinda yansitiyor. Cunku bende bazen e-5 de temde gayet makul suratlerde (genellikle orta-sag seritlerde) arkamdan uzaktan gelen ses ile birlikte ne yapacagimi sasiriyorum. Az degil bir kac kere yanimdan 1 metre tegetle bir ss gecmisligi vardir.
Zaten oyle bir surat ki, aynadan gorup kacmaya imkan yok, tek yapabilecegin sesi duyup, duz cizgiyi takip edip, allah a dua edip yanindan gecmesini beklemek.
Ya bir araba sikistirsa, bir yeri kaysa, durup dururken bana 200 km suratle arkadan bindirse cok mu guzel olur?
Yollarda ki kurallar herkes icin, yalnizca arabalar icin degil. Ne zaman bir araba kural ihlali yapiyor, bizim hayatimizi tehlikeye sokuyor ise, ayni sey motorlar icin de gecerli.
Bence ehliyet verilmeden önce derslere katılmak mecburi ve trafikte motorsikletli sürücülere nasıl davranılması gerektiği hakkında da özel konular işlenmeli ve sınavda soru olarak çıkmalı.haa ehliyeti alan uygularmı? orası o insanın insanii yapısına kalmış uygulamayan zaten öküz olarak gelmiş oküz olarak gidecektir..
bu sıkıntıyı yaşayanlara ufak bir tüyo.. araç yaklaşmaya başladığı zaman motorunuzun arkasını sallayın düşüyormuşunuz gibi, ve çok ufak frene dokunun ön arka farketmez, stop ışıklarını yakacak kadar dokunun yeter.. düşeceğinizi zanneden sürücü ya yavaşlar ya da şerit değiştirir altımda kalmasın diye..
bunlarda bişey mi ben ışıklara geldim orta şeritdeyim durmak için yavaşlarken sol şeritten bi otomobil sağa dönmek (evet yanlış değil ışıkların dibinde sol şeritten sağa) için bi anda üstüme kırıyor ve ön tekere çarpıyor iyiki durmak üzereyim yoksa kaç takla atarım bilemiyorum