Araba mı yoksa Motosiklet mi?

Ev mi istersin yazlık mı?
Araba mı istersin motosiklet mi?
Bu iki soru bence birbirine anlam olarak benzedi. Otomobil sahibi olmadan önce motosiklet sahibi olmuştum. Şu anda da kullanmaktan memnun kaldığım bir arabaya sahibim. Motosiklete binmeyi seviyorum ama çocuğumu alıp gezmeyi de seviyorum. Motosiklet maalesef bana bu imkanı vermiyor. Yazın tatile motosikletle gitmeyi çok isterdim ama ne mümkün! Çok memnun olduğum halde bagajı ufak diye arabayı değiştirmeyi düşünüyorum.
Motosiklete binmek büyük bir zevk elbette ama otomobilin verdiklerini veremiyor. Aile otomobili diye bişey var ya aile motosikleti diye bişey çıkarsa o zaman olabilir belki.
Allah'a şükür otomobilimiz var öyle yokluktan sitede sıkı sık gördüğümüz bir motosiklete beş kişi binme durumuna düşmüyoruz.

Ya tamam hepsini çok güzel yazmıssında.Aşırı güneş altında niye araba kullanıyoruz, motor olsa daha güzel olmazmı .Sıcagın alnında püfür püfür esen rüzgar:)

Yok ; ben denedim. Beynin kaynıyo. Hele 50 derecelik sıcak rüzgar sana temas ettikçe mahfediyor! :pale:

Buralar ii , doğuda motosiklet kullanan arkadaşlara sor bak..:mrgreen:

ben motor hastasıyım aslında ama bile bile lades deyip aldım motoru çünkü seneye bir araç alıcam herhalde çünkü tekstil işinde otomobiller daha iyi oluyor(yük taşıma kapasitesi) benim böyle bir zorunluluğum olmasaydı otomobil yerine elbette motosikleti tercih ederdim. inan bana 5 kere kaza yaptım düştüm sürüklendim işlek caddede yerlerde sürüklendim ama her seferinde kalktım motoru kaldırdım marşa bastım ve yoluma devam ettim emin ol bir motor tutkunu kolları bacakları işlemeyecek duruma gelicek şekilde bir kaza yapmadığı sürece motorundan vazgeçmez ...

herhalde motoru satmam depoya çekerim otomobili kullanırım :)

Yok ; ben denedim. Beynin kaynıyo. Hele 50 derecelik sıcak rüzgar sana temas ettikçe mahfediyor! :pale:

Buralar ii , doğuda motosiklet kullanan arkadaşlara sor bak..:mrgreen:
güneşte kaskı falan cıkarcan bi tane çiçekli gomlek bi şort giycen püfür püfür :p ama tehlikeli:)

Ailen varsa araba önemli. Misal bebeğin gece rahatsızlandı.. Araba şart!
Ama bekarsan yahut araban varsa motosikletmi arabamı dersen tek mükemmel cevap : MOTOSİKLET!!!!!!!!!!!!!! :queen:

babam ben üni yi kazandıgımda mercedes alayım sn motordan vazgec dio ama motorun zevki baskadır ya

abi içine motosikletimin sığabileceği bir minibüs benim tercihim :p

ARba deneceğini sanmıyorum.. Motosiklet aşkı war ken arabaya kim bakar bea!

5+1 mi 3+1 mi?
elma mı,armut mu?
kırmızı mı,beyaz mı?
çay mı,kahve mi?
kapalı mı,açık mı?
tek hane mi,çift hane mi mi?
tek mi,çift mi?
lpg mi,benzin mi?
çakar çakmaz mı,zippo mu?
makina mı,makine mi ?
kıymalı mı,peynirli mi?
saralım mı,burda mı yersin?
nakit mi,kart mı?
soch mu,doch mu?
üstten tek egzantirik mi,üstten çift egzantirik mi?
çıkışa gel mi,"burda halledelim" mi?

gerisini de siz bulun ki başka başlık açmadan burada işimizi halledelim.:queen: :cat: :cat: :cat: :bounce: :farao:

Walla bu topic aktif kalmalı bencee!!!

Bu konuda asla kararsız kalmam! araba mı motosiklet mi??

Ama şunu sorsaydı birisi; RaP mi motosiklet mi? O zaman kararsız kalırdım iştee!

Bence bu konunu tartışması bile olmaz.İkisinin yeride ayrıdır ikisini kıyaslamak son derece yanlılştır bence mesela kışın ne yapacaksın karda racing e mi binceksin yada aileni motora atıp mı gezdirceksin sapla samanı ayıralım arkadaşlar %50 %50 bece.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bi otelde gece resepsiyonistiyim arkadaslar .Aynen benim gibi bi arkadas var motosiklet delisi tek kelimeyle herkesin soyledıgı gıbı motosikletın yuk kapasıtesı az kısın cok zor (sarhosken guvenlı dııl :) )
Bide muhabbet donuo 50000 euro civarı paran olsa su arabamı su motormu dıe sımdı bu paraya motoru tercih etmek saflıkmıs:mrgreen:
ben safım o zaman :mrgreen: forever motosiklet he ama suda bı gercek kı evde bulunsun dıe dandık bı arabada alırım mazallah evde hasta masta olur o durumlar için yoksa her daim karakızım :mrgreen:

Bu başlığa benzer bi başlık daha gördüm. Ama bence çok saçma ikisininde yeri ayrı buzdolabımı derin dondurucumu gibi bir soru bu. Arabalarıda boşlamayalım onlarında hobileri var. Onlarda ayrı ihtiyaç araba kullancısınada sorsanız kesinlikle araba der.

Wallaa aga ben araba kullanıcısıyım... Tesisat modifiyeee ne arasan war bende :) yalnız her zaman motoskletten yanayım ! Sırf uğras olsun diyee ayda bir tesisatı deişiyorum arabada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar