Araba mı yoksa Motosiklet mi?

Kemal Sunal (ruhu şaadolsun) diyor ki;
"damlaya damlaya, senin ki benden kara..."
artık ne diyim yane..!
kardeş benim ki üstü kapanan motraba olsun yavf...:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

böyle birşeyi karşılaştırmak çok doğru değil bence..örneğin ben..yaşım elli olmasına rağmen motordan hiç vazgeçmedim..binerkende ekonomi hiç aklıma gelmedi..nasıl daha fazla keyif alırım onu düşündüm.ailemle olmadığım zamanlar hep motorumlayımdır ve günlük işe git gel 200-250 km yol yaparım..çokta iyi bir arabam olmasına rağmen ona yalnız ailemle olduğum zaman binerim..motor bence bir yaşam biçimidir tercihtir..ne statü ne kariyer nede kar kış dinler..VİPER 1 arkadaş çok güzel özetlemiş araba olması gereken araç motor olmazsa olmaz hobidir

Her ikiside olacak. Zevk, özgürlük ve kopma için motosiklet. Ayak işleri için araba ::gleam::

Tam benim demek istediklerim işte:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araba mecburiyet motor herşey :rendeer:

İki tane motorum var. Param olsa hiç düşünmeden üçüncüyü alırım. Belki bir gün yılda birkaç kere mecbur kaldığımda kullanmak amacıyla bir araba alacak olsam da ucuzundan eski bir şey düşünebilirim.

Arabasız olmaz tabii yaa :p
Al eşeği afedersiniz bağla kapıya dursun :mrgreen:
ama Motor öylemi, Arap Tayı vallah :queen:

ne motor arabanın yerini dolduruyo nede araba motorun yerini bi seat leon cupra hayalim var ama motordanda wazgeçemiyorum motor benim için özgürlük demek onunla gezdiğim zaman rahatlıyorum yani ikisininde yeri ve zevki ayrı..

arkadaşlar bu iş biraz imkan meselesi ama ailesi olan için hem motor hem araba diyorum tek isem karkış değilse mutlaka motora binerim.

çevremdeki herkes genellikle araba al diyor ama ben haziran başı alıorum motor u :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar