araba mı motor mu??

1.7 DTI 2 kapılı opel corsa... bi düz boru çak... ne demişler "NE KADAR DUMAN O KADAR RANDUMAN"
piyasası ucuz oluyor 2 kapılı ticari olarak gözüküyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

az daha koy çakal kasa al vuuuuuuuutuututuutututut
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e30-coupe-318ci-m40-motor-degisensiz-301229999/detay

arkadaşlar merhaba. Babam iki seçenek sundu ya cbr pulsar gibi motor alıcak şuan yada yazın sonunda 20-22 k civarı araba alıcak. benim çok motor hevesim vardı ekipmanımı almaya çalışıyordum, ehliyet vs aldım ama ne yapsam bilmiyorum evde araba var zaten beraber yaşıyoruz. ama bilmiyorum hiç hangisini alayım. siz ne dersiniz arkadaşlar hangisini seçersiniz :p

Muğlalı adamsın puuh senın kalıbına :D Sen o motoru alıp sakardan asagı sallanırken akyakada durup balıkekmek yeme zevkını arabaylamı yasamak ıstersın yoksa motorlamı ??

Arabayla gezecek arkadaş çevren varsa araba al. Yalnız gezeceksen motor al çok daha iyi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Araba motoru al

2007-opel-vectra-7_1600x0w.jpg

Otomobil kullanısli tek degilsen kiz arkadasin arkadaslarin coksa otomobil ama kafami alip ceker giderim istedigim gibi tutku seviyorum ruzgari seviyorum diyorsan motor ki baban ikisinide almayacak motorda israr et belki alabilir onu

baban 20 -22 binlik araba yada 5-10 binlik motor alıyor .. Babanın amacı belli .. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi bu soruyu soruyorsan araba al sen daha iyi olur çünkü bu bir tutku değilse üzerine yağan ilk yağmurda isyan eder sıkılırsın

Sen koskoca bir fabrikatörün oğlusun, ben ise fakir bir taksicinin oğluyum. Ayrı dünyaların insanlarıyız biz sen başkaaa ben başkaa. Ailelerimiz buna karşı çıkabilir,unut beni artık bırak peşimi... gibi bir Türk sineması replikleri geçti bir an içimden...

Ben işe gidip gelme amaçlı biniyorum motora bir amacım var, amaçsızca motor la gezmek adamın başına bela getirir bir amacın olacaksa motor al, yoksa istanbul trafiğinde gereksiz yere risk almaya değmez derim.Trafikte Araba ile bir yere gidemesende içinde oturup müzik dinlersin, yer içer sin , eş adayınla oturursun falan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birçok arkadaş motorsiklet demiş ama tabi görüşler hep tek taraflı. Malum, vefat etmiş arkadaşlar fikirlerini belirtemiyorlar.

Gerçi kadercilikle kendilerini kandıran arkadaşlar var ama sonuç aynı. Motorsiklet arabaya göre 20 kat daha tehlikeli. Bu Avrupa'da öyle. Türkiye de üçle çarpın. Genç olduğunuz için bir kez daha çarpın üçle.

Böyle bir konu açarak motor tutkun olmadığını kanıtlamışsın zaten senin ki sadece heves. 1-2 kere düştükten, sağında solunda arıza çıktıktan sonra satarsın motoru binmezsin. Ben de böyle bir izlenim bıraktın.

Aynı şeyi babam bana da söyledi 10-12 bin tl ye motor mu 20-25 bin tl ye araba mı dedi. 1 kere bile düşünmedim benim için tek seçenek motordu her zaman! Şimdi motorumu aldım ve iyi ki motor almışım bu zevk hiç bir şeyde yok :joker:

Akşama ne giysem acaba kırmızı ayakkabılar mi yoksa siyah mi ... hemen foruma konu acmaliyim gibi bişey olmuş. Ne giymek istiyorsan ya da hangi aracı kullanmak istiyorsan onu alırsın ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar