araba mı motor mu??

arkadaşlar merhaba. Babam iki seçenek sundu ya cbr pulsar gibi motor alıcak şuan yada yazın sonunda 20-22 k civarı araba alıcak. benim çok motor hevesim vardı ekipmanımı almaya çalışıyordum, ehliyet vs aldım ama ne yapsam bilmiyorum evde araba var zaten beraber yaşıyoruz. ama bilmiyorum hiç hangisini alayım. siz ne dersiniz arkadaşlar hangisini seçersiniz :p

Böyle bir konu açtıysan arabayı seç geç. Gerçekten motor tutkun olsaydı bırak foruma konu açmayı, baban seçenekleri sunduğu anda cevabı verirdin. Güvenli yoldan devam et sen.

bu sorunun cevabı bu forumda zaten belli de, asıl cevabı ben veriyim böyle bir sorunun cevabı olmaz iki ayrı dünya karşılaştırılamazz, kadın mı erkek mi? örümcek mi zürefa mı? laptop mu saat mi? klima mı film mi? umarım anlatabilmişimdir

zira arabada alsan motor da alsan boş olduğunu düşünüyorum ne yapıcaksınki sen onlarla nereye gidicen

Valla ben arabadan çok sıkıldım tek avantajı uzun yolda daha rahat olması İstanbulda araç kullanmak işkence o yüzden motora yöneldim artık bende.

arkadaşlar merhaba. Babam iki seçenek sundu ya cbr pulsar gibi motor alıcak şuan yada yazın sonunda 20-22 k civarı araba alıcak. benim çok motor hevesim vardı ekipmanımı almaya çalışıyordum, ehliyet vs aldım ama ne yapsam bilmiyorum evde araba var zaten beraber yaşıyoruz. ama bilmiyorum hiç hangisini alayım. siz ne dersiniz arkadaşlar hangisini seçersiniz :p

Baban senle t..ak geçiyor motor almaman için araba alayım diyor. Araba da almaz görürsün benden demesi.
ben 5000 liralık ybr yi 25 binlik megane ma tercih ederim ettim de

Ne zaman arabayla çıksam kendimi kaybediyorum. O ışıklarda en öne geçememek, dakikalarca park yeri aramak, trafiklerde sürünmek falan. Kudurtuyor beni. Motosiklete geçince bi rahatlama geliyor. Daha yumuşak, iyi huylu, mıncırılası bir insan oluyorum. Seçim sizin tabii.

20 aileden, 10-15 de kredi çeksen, mis gibi 690 alınır o paraya, kasıla kasıla da binilir.

Şu anda arabayı seç. Tıp eğitimin bitince bir Harley-Davidson al. Her doktorun yapacağı gibi. Zaten Mash 150 varmış. O yeter şimdilik. Babanın himayesinden çıkıp para kazanmaya başladığında hayatına yön vermen daha doğru olur. Ayrıca her eve bir araba şart. Bir sevdiğinize, yakınınıza bir şey olsa acile motorla götürecek değilsiniz herhalde.

DKN

her türlü motor ama alacağın makinaya bağlı. istanbul içinde sürüceksen 125-250 cc yeterli, uzun yola çıkarım başka şehirlere sık gider gelirim dersen güçlü bi motor gerekir fakat onu alacak bütçe yoksa hertürlü araba derim

Evde bir araba varsa ve onu lazım olunca kullanabiliyorsan motor. Yok kullanamıyorsan hem araba hem motor. Arabayı aldır sonra yavaştan 3-5 ay para at al ybr başla. :queen:

Şu anda arabayı seç. Tıp eğitimin bitince bir Harley-Davidson al. Her doktorun yapacağı gibi. Zaten Mash 150 varmış. O yeter şimdilik. Babanın himayesinden çıkıp para kazanmaya başladığında hayatına yön vermen daha doğru olur. Ayrıca her eve bir araba şart. Bir sevdiğinize, yakınınıza bir şey olsa acile motorla götürecek değilsiniz herhalde.

Şehir merkezinde yaşıyorsan şart değil,taksi çağırırsın acil durumda.Senede 1-2 kere memlekete git gel için şehiriçinde araba tutmanın ne manası var?
Millet desinler diye ,prestij diye araba sahibi oluyor sonra evin önünde çürüyor.

Bizim kalp damar cerrahisinde hoca f1200gs ile geziyor. Gastroda bir Prof bisikletle geliyor odasına alıyor bisikleti.
Haberleri bile yok ama sarılıp öpesim geliyor :p
Her doktor Harley hatalı bence benim hedefim f1200gs mesela :rendeer:

Şehir merkezinde yaşıyorsan şart değil,taksi çağırırsın acil durumda.

İstanbul Kadıköy gibi aşırı merkezi bir noktada yaşıyorum. Geçtiğimiz cumartesi günü arabam servisteyken 14:30 dolaylarında kardeşimin astım krizi tuttuğundan taksi çağırmayı denedim. Civardaki 6 durakta da taksi bulamadım. Ambulans beklemektense komşunun aracını rica minnet aldım. Kısa bir ibretlik anekdot olsun. Tecrübeye dayalı söylüyorum burada. Tahmine dayalı değil.

Bizim kalp damar cerrahisinde hoca f1200gs ile geziyor. Gastroda bir Prof bisikletle geliyor odasına alıyor bisikleti.
Haberleri bile yok ama sarılıp öpesim geliyor :p
Her doktor Harley hatalı bence benim hedefim f1200gs mesela :rendeer:

Zaten ya enduro ya da cruiser kullanıyor doktor arkadaşlarım. Daha çok dağ,tepe, doğa sevenler net GS kullanıcısı : ) Sanki standardize olmuş gibi.

Motor-araba ve tekrardan motora geçmiş biri olarak motor derim. Yoğun trafikte çok iyi oluyor. Fakat eş, cocuk varsa kesinlikle araba ama 2. Vasıta olarak motor durmalı:)

Bu iki tercih arasında, motorcu adam kalmaz.Araba deyince bir üşüme, mide bulantısına müteakip bir daralma geldi :)

İstanbul ayrı bi yer tabii Hazzılhar şaşırmadm.
Ben arabaya yolcu olarak bile binmiyorum artık tiksindim.

Dostum motor bir tutku . Motor kullanmayi seven birisi ciddi anlamda araba kullanmaktan keyif almak benim fikrimi soran olursa . Bunun en buyuk örnegi olarak dayimi verebilirim . Şu anki bindiği motor Aprilla capanort , bindiği arabanin 3 kati parasi. Kışin arabaya biniyor araba bekliyor. Bende ilerde ayni sekilde yaparım muhtemelen çünkü arabaya verilen paraya yazik mis gibi düşünuluyor gercekten motor sevdalisi birisi tarafindan .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar