Araba İçin Olan Zenon Farı Motosiklete Takmak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FİYATI 54 TL

Bu zenon farı motosiklete takabilirmiyim 2 adet takım olarak geliyor.çift olarak takabilirmiyim ?

M0Qglg.jpg

şu zenon farlar bana o kadar gereksiz geliyor ki anlatamam. Karşıdaki kişinin gözünü almak dışında bir halta yaramıyor. Aydınlatma desen tırt hele ki yağmur da felan sanki far yok :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Düzgün dizayn edilmiş xenon far halojene her türlü üstün. Ama halojen reflektörlerine xenon ampul takma kötü.

Xenon farları standart far duylarına takamazsınız. Xenon balast gerekir.

54 tl'ye xenon mu olurmuş. Milletin gözünü ..kecek bol bol küfür yiyeceksin. Yağmurda zaten önünü göremeyeceksin. Milletin gözünü kör etmekle kalacaksın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zenon far aydınlatmıyorsa o zaman ne alıcam

hangi motora takacaksın ?
xenon led veya ekstra sisler görünmeni kolaylaştırır ama zannettiğin aydınlığı sana yaşatmaz gerçek aydınlatma mercekli farlar sayesinde olur.
küçük far taslı motorlara mercek takmak zordur far tasının alanı yetmez.
illa takacam diyorsan fanlı soğutmalı led ampul takabilirsin ama dediğim gibi sadece görünmeni sağlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hangi motora takacaksın ?
xenon led veya ekstra sisler görünmeni kolaylaştırır ama zannettiğin aydınlığı sana yaşatmaz gerçek aydınlatma mercekli farlar sayesinde olur.
küçük far taslı motorlara mercek takmak zordur far tasının alanı yetmez.
illa takacam diyorsan fanlı soğutmalı led ampul takabilirsin ama dediğim gibi sadece görünmeni sağlar.

lifan lion 100 motoruma takıcam benim istediğim aydınlatması

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------

Ja9al5.jpg

far bu

uzun far için ayrıca far takman lazım yana bir yere motosiklete takacaksan. normal h4 lerin içinde uzun kısa birlikte bunlarda tek duy var.

ben kullandım bir hayrını görmedim çıkardım attım bi köşede duruyor. bilmediğim için ilk kurcalamamda balast çok güzel çarpmıştı beni :)

akü zayıflarsa çalışmıyor evet. ama h4 candır gerisi heyecandır. öyle bmw mercedesteki gibi farı açınca tüm yolun bembeyaz aydınlanacağını düşünüyorsanız büyük hayal kırıklığı olur onu söyleyeyim.

yerine denk getirseniz bile genelde h4 duyların açısına göre tasarlanan far taslarında da biraz daha uzun olduğu için verimli odaklı ışık ta alamayacaksınız.

yinede alın deneyin hevesiniz geçince çıkarırsınız. heves kırmayalım. benim tecrübelerim bunlar ama.

kolay gelsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ANGEL+MERCEK+ÇAKAR YENİ NESİL ZENON FAR BU NASIL KULLANAN VARMI FİYATI 78 TL

gqgWN3.jpg

DKN

gece karşıdan gelenlerin gözünü alacağı için öneride bulunmamayı tercih ediyorum. çünkü başkasının gözüne gözüm kadar değer veriyorum (alırım bi teşekkür)

69lEDv.jpg

O035a4.jpg

ben taktım ama gösterdiğinden değil mercekli led xenon
HTB1p.mMKXXXXXbTXFXXq6xXFXXXZ.jpg
HTB1vePTLXXXXXbqXVXXq6xXFXXXj.jpg
HTB1fKmuKXXXXXXlapXXq6xXFXXXZ.jpg

biraz tuzlu bunun yanında bahsettiğin far tasına takamazsın ebat olarak büyük gelir fiyat olarakda.

hocam sen yine de maliyetini ve nereden nasıl temin ettiğini yazarsan iyi olur.
bir de motorun beyni ya da diğer organlatına yan etkisi var mıdır ?

hocam sen yine de maliyetini ve nereden nasıl temin ettiğini yazarsan iyi olur.
bir de motorun beyni ya da diğer organlatına yan etkisi var mıdır ?

sistem tamamen değişiyor bir tane aküden direk besleme çekiliyor angeller için parkdan enerji alınıyor uzun kısa için kendi orjinal balastına uzun kısalar bağlanıyor yani kısaca şu kabloyu aldıkmı tamamdır değil yani fiyat olarak balast dahil led mercekli çiftli 104 dolar civarı tekliside 50 küsür dolara geliyor.
https://tr.aliexpress.com/item/3-0HQT-3-inch-HID-Bixenon-Projector-Lenses-CCFL-Double-Angel-eyes-H1-H7-H4-H13/718087448.html
HTB1PW3_IpXXXXbPaXXXq6xXFXXXD.jpg

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/139208-mondial-rx3-enduro-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-216.html

beyne herhangi bir yan etkisini görmedim keşke daha önce yaptırsaymışım dediğim çok oldu özellikle uzun gece yolunda. 3,5 aydır kullanıyorum

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
umarım kullanan yoktur. gözlerim kanadı bakarken :(

tayland gece kulübü gibi maşallah ışıl ışıl.

geçen bir konu vardı çakar yüzünden ceza yiyen arkadaş. o başlığa bir bak istersen.

benim için aydınlatması önemli göz alması değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar