2005 model... 138.000 km... parasını söylemeyim, taşlarlar beni :cherry::cherry:
söyleme. lütfen söyleme. çünkü inanırım. yüreğim kaldırmaz. sus.
2005 model... 138.000 km... parasını söylemeyim, taşlarlar beni :cherry::cherry:
söyleme. lütfen söyleme. çünkü inanırım. yüreğim kaldırmaz. sus.
vietnamlılar favorim... peşinden Filipinliler geliyor.. ara da singapur, pakistan, taiwan da denk geliyor... yiyos içiyos geziyos - her türlü gidiyos geliyos... :thumleft: :bounce::bounce::wiinkk::wiinkk::flower::flower:
Kaputta duran şey fileli çorap mı:queen:
sus sus döveller biziSavaşma seviş felsefesini hayatına oturtmuşsun anladığım kadarı ile. :bounce:
MoturunA 10 VERİYİM Mİ... NAKİT.. KEŞŞŞHHH... :queen:
şimdi çakallık zamanı... hangi hatunla tanışırsam araba soruyor yahu... moturdan korkuyorlar...
UYARI: arabanın ön koltuğundaki çocuk kazaya, arka koltuğundaki kaza çocuğa sebebiyet verir.![]()
UYARI: arabanın ön koltuğundaki çocuk kazaya, arka koltuğundaki kaza çocuğa sebebiyet verir.![]()
ssssss ayıp ayıp ::151::::151::Eee arabayı aldın, ballandıra ballandıra herşeyi anlattın. Şimdi Z raporu alalım. (İcraatlar toplamı) :queen:
Sende mi ölücüluge başladın abi
l... sigorta eski sahibinden kalan 6 aylık daha var...
...
motorunu polise ihbar ediyorum; calıntı diye; durdursunlar seni sürekli :queen:
yok öyle ucuza icki motor vs. :thumleft:
Ölücü ne la..Ticaret bu... :queen:
Eski sahibinin sigortası noter satışı ile beraber geçersiz olur. Eski sahibi kalan primini geri alacak ve sen de yeni sigorta yaptıracaksın. Trafik sigortası devredilmez.