APV41 Yeni Yer Uçağı İle Havalanmaya Hazır..HAYIRLI OLSUN...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sağol yeşim kardeşim, izmirde görüşemedik seninle bir daha sefere söz ilk ben geleceğim :rendeer:

Şşşşt hop nereye?.... :silent::silent::silent:

Otur len...Havalar soğuk... :p:p:p

Ayrıca imzana baktım da ''Mt huzur evi sakini'' diyo.... Bu SV ile pek bağdaşmadı sanırım.... :p:p:p:p

Ayrıca imzana baktım da ''Mt huzur evi sakini'' diyo.... Bu SV ile pek bağdaşmadı sanırım.... :p:p:p:p

niye huzur evindekiler baston yada tekerlekli sandalyemi kullanıyor :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol yeşim kardeşim, izmirde görüşemedik seninle bir daha sefere söz ilk ben geleceğim :rendeer:

Sağlık olsun :) Beklerim abicim yeni motörünle düşünmen yeter, arkadaşlar sağolsun yalnız bırakmadılar :rendeer: Çok güzel vakit geçirdim ama çok özlüyorum İzmir'i :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 ----------

Niye sen bir dahakine gelmiyorsun sanırım korkma bu sefer yemekler benden :p Gerçekten misafirperverliğin ve güleryüzün için tekrar teşekkürler, bekliyorum İstanbul'a ona göre :rendeer:
Ama Alper Abi olmuyo böyle lütfen mani olmayalım geleceklere nitekim aynı yaş grubu sayılırız bizim de bir gözümüz toprağa bir ayağımız çukura bakıyo :mrgreen:

asm

Hayırlı olsun. Maşallah.

Allah kaza bela vermesin.

3 sayfa tebrik mesajı gelmiş,
cangiz abi ;
seni ayrıca bu nedenle bile tebrik etmek lazım.

SAĞOLSUN DOSTLARIM demekki sevenlerim çokmuş :rendeer:

hayırlı olsun baba anca gördüm buradaki başlığı geldiğimde denerim bakarız bakalım uçakmı :)

anaa::sas:: benim motorun mavisi:)
abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanasın inşallah

cengiz abi hayırlı uğurlu olsun yeni motosikletin,kazasız belasız kullanmanı dilerim.bende ufaktan başladım yine :)

seni zaten bir ziyaret etmeyi düşünüyorum yakında, çok ayrı kaldık mustafa kardeş bir tire köfte yemeğe geleceğim :rendeer:

sağol kardeşim ilk gezim senin oraya olacak havalar bir ısınsın :rendeer:

teşekkürler arkadaşlar allah size daha iyilerini ve gönlünüzde olanı versin, kazasız belasız kullanmak nasip etsin :rendeer:

Sanırım hemen hemen aynı olan bir makina var arkadaşımda. Makinası SV650 makinası. Cagiva Raptor. Tabiri caizse köpek gibi gidiyordu. Biraz yakıyor ama hakkını da veriyor. Bu motorun deposu plastik mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar