Aprilia Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

enjeksiyonlu araba ve motorlarda benzini giderken bitirmek enjeksiyona zarar ve çalışmamak gibi bi sıkıntı yaratıyormu acaba bilgisi olan varmı. Yani stop edene kadar kullanıp menzili ölçüp şişeden doldurmak falanda buna dahil

Deponun dibinde kalan benzinin içinde bulunabilecek toz vs çökeltiler enjeksiyona zarar verebilir, her ne kadar filtre de olsa, bu yüzden tamamen bitirmemekte fayda var bence. Menzil ölçümünde faydalı olabilir düşüncesiyle üzerinde yanan benzin ışığını takip etmenizi öneriyorum.
Üzerindeki depo ışığı yandığında 100 km civarı gidiyor 90 km/h hızla.( 3 lt benzin kalıyor(muş) Hatta ibre en sona geldiğinde 45 km daha gidiyor normal sürüşte. Bizim ölçümlerimizde menzili çok rahat 250 ile 270 km yi buluyor ortalama 90 km/h sürüşte. 100 km'de 2.7-2.8 arası bir tüketim çıkardık. Tabi daha düşük süratla, örneğin sürekli 80 km/h ile gittiğimde ilk seferler 300 km yi bile bir kaç kez yakalamıştım. Benzin deposu biraz daha büyük olsaydı keşke daha uzun menzil için. Zira sıfır titreşimle yorulmadan benzin bitene kadar uzun süre kullanabiliyoruz uzun yolda.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
evet yurdukoru nun dediği gibi benzin ışığı yandığında deponuzda 3 lt benzin kalıyor,çizgi kırmızıya geldiğinde ise 1.5 litre benzin kalıyor,eğer 80 km sürati geçmezseniz 45 yol gider,depoyu sonuna kadar kullanma genelde hiç bir araç için tavsiye edilmez,depo dibindeki pislik enjeksiyonu tıkayabilir vb.,bu arada facebook grubumuzda kuruldu arkadaşlar hepinizi bekleriz http://www.facebook.com/groups/129727730446990/

Bugün sağnak yağmur altında kullandım, sürat ortalama 80-100 civarı...Gerek viraj gerek frenaj bu lastikler ile sorunsuz.

Motosikleti
Bugün sağnak yağmur altında kullandım, sürat ortalama 80-100 civarı...Gerek viraj gerek frenaj bu lastikler ile sorunsuz.

lastikleriniz ne kadar iyi olursa olsun yinede yağmurlu havalarda aman dikkat derim 70-80 geçmemekte fayda var,özellikle ani frenlemelerde her lastik kayabilir

TEM yolunda 70-80 yavaş ve daha tehlikeli oluyor.Ama 17 senedir motora biniyorum bu lastikler cidden ıslak havada çok güvenli.

Motosikleti
geçen haftalarda yaptığımız ufak bir izmirin ilçeleri turundan bir kaç fotoyu sizlerle paylaşmak istiyorum

IMG_4343.jpg

IMG_4379.jpg

IMG_4401.jpg

IMG_4464.jpg

IMG_4465.jpg

IMG_4476.jpg

şu büyük depremi görmeden İzmirde ev alıp orada yaşlanmak istiyorum Allahın izniyle babamın göçmesine paralel bağlamda tabi ...:p

Motosikleti
şu büyük depremi görmeden İzmirde ev alıp orada yaşlanmak istiyorum Allahın izniyle babamın göçmesine paralel bağlamda tabi ...:p

Allah gecinden versin bilader o nasıl söz yahu,izmire gelmene bizde seviniriz ama hayırlı birşekilde olması daha güzel olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

yeni kasa scarabeo dan ayrıntılı bir video

[yt]W48GguhJhe0[/yt]

2011 modelin reklam filmi

[yt]is-olJLRW_U[/yt]

Son düzenleme:
cok scooterlara baktım fıyat kalıte performans enjeksıyon ,büyük teker, hızlanma gıbı bır cok verıyı bır araya getırınce en guzel secenek bu cıktı karsıma sızlerde guzel bır paylasımda bulunmussunuz.Umarım benimde bir scooterım olur sehir icinde rahat ederim :)) tek dezavantaj sirin gözüken scooterın parca fıyatı !!!! tabıkı basınıza iş gelince bu durumlar cok can sıkıcı olabılıyor en guzelı alınca kasko yaptırmak sanırım burda bir arkadasın var ne kadar tutuyor yıllık cok merak edıyorum.

Selamlar

Kasko olayına ben girmiştim.

970 tele hediyesi var lakin bence gerekli gayet kapsamlı lastik patlamasından yolda hastalanp surus yapamasanız kurtamasına kadar kapsıyor.

bunun dısında on farın 460 € km sensorunun 160 € olduğu bir motosiklet bu borusan daha insaflı bmw parcaları daha ucuz :D

o bakımdan kasko gerekiyor...

sustu topiğimiz bizim hareketlenlm biraz yahu...

Evet sureklide şehir içinde biniyorsan riskler çok artıyor kasko şart herkes çok dikkatli kullasin motorunu ve farin
a koruma yapsın :))

Motosikleti
cok scooterlara baktım fıyat kalıte performans enjeksıyon ,büyük teker, hızlanma gıbı bır cok verıyı bır araya getırınce en guzel secenek bu cıktı karsıma sızlerde guzel bır paylasımda bulunmussunuz.Umarım benimde bir scooterım olur sehir icinde rahat ederim :)) tek dezavantaj sirin gözüken scooterın parca fıyatı !!!! tabıkı basınıza iş gelince bu durumlar cok can sıkıcı olabılıyor en guzelı alınca kasko yaptırmak sanırım burda bir arkadasın var ne kadar tutuyor yıllık cok merak edıyorum.

umarım sizde gönlünüzdeki motora biran önce kavuşursunuz,scarabeo hakkındaki tesbitleriniz doğru ,parça fiyatları yüksek olduğu için kasko yaptırmak daha akılcı ,ben anadolu sigortadan 800tl gibi bir fiyat almıştım,araştırılırsa daha uygunda belki bulunabilir

Motosikleti
galiba herkes motosikletleri garaja kaldırdı :) kış geldi diye sesiniz çıkmıyor ,ben 14000 e geldim yokmu artıran :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar