- Motosikleti
- Sym Sympony ST200i E5 ABS
- Konu Yazar
B*k böcüğümü Ağustos'un 19'unda İstanbul'dan aldım, hiç görmeden -burada yazılanlar sayesinde -parasını yatırıp aldığım motosiklet daha tecrübeli -ben 34 yaşımda ilk defa motorlu bir araç kullanıyorum- bir arkadaşım tarafından Safranbolu'ya getirildi. Burada biraz bindikten sonra Ankara'ya gittim -220 km- orada biraz daha kullanıp 950 km'de 1000 bakımını 75 TL'ye Ankara Rider'da yaptırdım -35 TL yağ, 4o TL filtre- sonra Safranbolu'ya geri döndüm. 1270 kmdeyim ve başka bir motosikletle karşılaştırma şansım olmasa da bayi de ilk gördüğüm andan beri mükemmel bir şeçim yaptığımı düşünüyorum. Yakıt konusunda herhangi bir ölçümüm olmadı benzinlik görünce alıyorum, herhalde az yakıyordurEn başta Tolme olmak üzere buraya yazan herkese teşekkürler.
motorunuz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin ,ilerde başka motorlarla karşılaştırma şansınız olduğunda motorunuzun kıymetini tekrar anlayacağınıza eminim, şuana kadar kullandığım scooterler içinde en titreşimsiz ,kullanımı kolay ,kategorisindeki diğer scooterlere hatta birçok vitesliye göre daha çabuk hızlanan ve en az yakan scooter scarabeo,bu motoru almadan önce italyan motorları hakkında biraz ön yargıya sahiptim ama bu motoru kullandıktan sonra bundan sonra alacağım motosikletimde büyük ihtimal piaggio grubundan olacaktır,aslında türkiyeye getirilirse scarabeo 500 ü almak istiyorum ama ithal edilmezse onun yerine beverly 500 veya beverly 300 tercihim olacak,sizde deneyimlerinizi düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız bu başlık altında güzel bir bilgi birikimi elde etmiş oluruz,buda şuanki scarabeo sahipleri ve ileride scarabeo alacak bütün kullanıcıların çok işine yarayacaktır,lütfen bütün bu başlığı okuyan ve scarabeo sahibi olan arkadaşlarda zaman zaman düşünce ,tecrube ve izlenimlerini bizlerle paylaşsınlar,paylaşım ne kadar çok olursa ,bilinmeyende okadar azalıcaktır,bende paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim