1. sorunun cevabı : tamamen uydurma ben motorumu 40km için sokağa bile çıkarmıyorum![]()
2. 300cc ler için avrupada bazı ülkelerinde bu uygulama başladı ,hatta piaggio grubu (piaggio,vespa,aprilia,gilera) 250cc grubunun üretimini bu yüzden bitiridi, artık motorlarını 100 ,200 ve 300cc olarak çıkartıyorlar,bilindiği gibi 300cc lik motosikletler türkiyeyede geliyor ama hala devletimiz yüzde 37 lik ötv sınırını 250cc de tuttuğu için satışları yüksek değil,bir çok motor üreticisinin sayfalarında 300cc lik yeni modellerin oluş sebebide bu ,eğer motor ithal edenler ve üretenler yüzde 8 lik ötv çıtasını 250cc den 300cc ye çektirebilirlerse bu modellerin satışıda yükselir,eğer çıta yükselmezse bundan sonra parası çok olan otoyolları kullanır,birde şu var bunu türkiyede nasıl uygulayacaklar oda ayrı bir olay herkese girişte çıkışta ruhsatmı soracaklar :queen: ,ancak şu olabilir yeni kgs veya ogs alanlara 300cc nin altında olduğu zaman hadi kardeşim yok sana kgs mgs filan denebilir ,bunun ilerki sonuçları tabi ne olur bilemiyorum :queen:
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim Tolme. İzmirdeydin galiba, Ben bir delilik yapıp Beverly 500 buldum, sahibinden.com adresinden, almak istiyorum, benim için bakma zahmetinde bulunur musun?