Aprilia Aprilia RS125

2011 model 4 zamanlı gelse müthiş olur,şuan kuzenimde rs 125 var hafta sonları geziler yapıyoruz,kimse benim motora bakmıyor herkes apriliaya bakıyor

4 zamanlı tek silindirli yarış motoru tipindeki motorlar olmamış yapamamışlar...Ybr 125 ve cbf 150 beş basar hepsine...

:silent::silent::silent: biz rs 125 den bahsediyoruz :silent::silent::silent:

Tamam başımın üzerinde yeriniz var yeni çıkarılan modellere lafım.2011 den sonra 4 zamanlı olmuşya motorlar onun içinde söylüyorum...Rieju nun 70 ve 125 lik 2 zamanlı motoru var ona bakmıştım bir aralar Türkiye distiribütörü 2 zamanlıların girişi yasak falan demişti 2009 mu 2010 yılından sonramı dedi tam hatırlamıyorum, ama bazı yeni model iki zamanlı modeller var yine scooterda olsa.

Rs125 gibi aslının aynısı pist motoru kullananı vay be iyiymiş dedirtmeyecekse 4 zamanlı makine koymanın anlamı yok motorun üerine tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama iki zamanlınında eline kimse su dökemez...

tabikide 2 zamanlı motorla 4 zamanlı motorun zevkini kıyaslayamayız 2 zamanlı bambaşka,ama dediğin gibi renkler ve zevkler tartışılmaz ben rs 125 yeni kasa 4 zamanlıya bayıldım görüntüden bahsediyorum

2008'den sonra yeni model Tr'ye getirilmemiş, bayiinin verdiği cevap.
2.el de alınır mı alınmaz mı kafamda soru işaretleri var.

İlginç bir motormuş, zarar etmemek için motor satın alma gibi bir durumum olmadığına göre alabilirim aslında.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motora niyetlendim biraz, herşeyi çok güzel de sesi özellikle ilk çalıştırmada traktör gibi geliyor. Youtube'da denk gelenler hep öyle. Yüksek süratlerde tamam, ferrari gibi vızlıyo da, başlarda takır tukur...
http://www.youtube.com/watch?v=ll6fPD3ZCR8

Sesle motoru neden bağdaştırıyorsunuz anlamıyorum?Daha öncede yazmışımdır bu ses mevzusu başkasına gösterişten başka ''bak ben geliyorum makineye bak off'' tan başka birşey değildir.Yani kendin için makinesi için motorla ilgilenilse ne güzel olurdu diye düşünüyorum.

İki zamanlı motorlar hastası için şifadır!

motor güzelde fiyatta güzel Hyo 250 likle yarısıyor fiyatı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 zamanlı bir motor la asla 4 zamanlı bir motoru değişmem :D

bi ferrari arabalarını araştırın bakayım kaç zamanlıymışta asfaltta her aracın eline veriyormuş :D

çok sağlam motor 125 liğin içinde en iyis zaten..eski kasaları daha hızlıydı 2 zamanlı olmasına bağlıyorum..yzf r 125 ten fln daha güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar