Aprilia Aprilia RS125

Teknoali,tesekkur ederim cevabin ve ilgin icin,kesicisiz beyin,atesleme kitininde yardimiyla 16.000 devire kadar cevirebiliyor,fakat aku devre disi kaliyor,ilk calistirmada birisinin arkadan itmesi gerekiyor,motoru yaris icin degil normal yol kullanimi icin yaptim,buyuk ihtimal o atesleme kitini cikartacagim,boyle olmuyor.Facebook u kullanmiyorum,arka disli orjinal degil dedigim gibi did marka ama zincir bakla sayisi,zincir uzunlugu gibi bilgiler aklimda degil,ama bakarim.Su tps isini cozemedim iste :(
Gene de tesekkur ederim ilgin icin :)

16baya iyi rakam. Bizde de ki 12.500 ceviriyor. Kisa pist icin hazirlamistik motoru cabuk hizlanma si onemli ama yolda bakarsak aninda 173-174 deyip kaliyor devir bitiyor. Bi disli ile cok daha guzel rakamlar gorulebilir.

16baya iyi rakam. Bizde de ki 12.500 ceviriyor. Kisa pist icin hazirlamistik motoru cabuk hizlanma si onemli ama yolda bakarsak aninda 173-174 deyip kaliyor devir bitiyor. Bi disli ile cok daha guzel rakamlar gorulebilir.

Doğru diyorsun,bu arada eğer benimde yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardımcı olurum.

Bir İngilteredeki avrupadaki forumlara bakıyorum bir bize. Bir seneden fazla olmuş yazılmayalı. Yurdışında tecrübeli veteran sürücüler dahil inanılmaz rağbet gören, yarışları yapılan, modifiye parçaları gırla olan bir motor. Bizde ise seçeneğin 14-15.000 TL'ye satılan makyajlı commuterler.

Vladimir haklisin. Doğru söze ne hacet...foruma her girdiğimde bu başlığa bakarım ve yine kimse yazmamış der çıkarım... Yazık...

Ben yazacam da yazamıyorum, sürekli unutuyorum :)

Epey de bişey yaptım halbuki motora...

Ü

Üye silindi 112161

Konuyu hortlatlım, 2008 model rs125 almayı düşünüyorum. Sizce ne kadar mantıklı bir karar olur?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-satilik-aprilia-tuono-125-312405043/detay ARKADAŞLAR SİZCE ALINIRMI

Takaslı veya nakit olarak ülkemize gelen son kasa rs125 arıyorum. Varsa satmak isteyen ulaşsın lütfen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar