Aprilia rs 125 mi Rx king mi ?

Arkadaşlar ben Rx king kullanıcısıyım aprilia rs 125 in kingden üstün yanı nedir almayı düşnüyorumda seriliği falan nasıl aynı gibi geldi bana :S

Bir kere aprilia görünüş olarak 10 basar.Ayrıca o klasmanda yine aprilia'dan hızlısı yok.İmkan varsa kesinlikle aprilia alınmalı:)

king güzel sağlam makinadır fakar,rs125 e tercih edilmez derim.ben gs yi aldığımda keşke rs alsaydım dedim

rx king 135 cc hızlı ve seri bi motosiklet fakat aprilia rs 125 daha atak ve daha hızlı exup sistemi farkı :) hem klasmanları da ayrı bu iki motorun ama rx kingin de hakkını yemeyelim tam bi show motoru

hepsinden daha iyisi cagiva mito:D
belli olmaz yarıştırmak lazım :mrgreen:

rx king 135 cc hızlı ve seri bi motosiklet fakat aprilia rs 125 daha atak ve daha hızlı exup sistemi farkı :) hem klasmanları da ayrı bu iki motorun ama rx kingin de hakkını yemeyelim tam bi show motoru

belli olmaz yarıştırmak lazım :mrgreen:

rx king hakkında görüşlerine katılıyorum görünüş olarak insanı cezbetmesede-insanları şaşırtacak derecede güzel bir makina

teşekkür ederim zaten klasman olarak değil serilik açısından öğrenmek istemiştim saqolun :)

hepsinden daha iyisi cagiva mito:D

New Agusta'yı yabana atma,
sonuç itibarı ile hepsı birer italyan,

ducatı,
aprılıa,
cagıva mıto,
new agusta,
mondıal,

bunların hepsı italyan klasmanındalar,,,

yarıstırmanın anlamı yok,

hepsıne kendı sınıfının üstün sıralarındalar...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
125cc (2 zamanlı) olan aprilia rs125 zaten oturuş ve yapı ve grenaj tarzı ile bir super sport tur 125 cc klasmanında yıllardır yarışır

135cc (2 zamanlı) olan yamaha rx king yabana atılacak bi motor değildir ama nekadar olursa olsun bir supert sport da değildir daha çok rüzgar alır daha aerodinamiği bi commuter olarak yapılmıştır aprilia karşısından hem tip hem sürat hem + sıvı soğutma olmadığı için karşılaştırmak pek uygun görülmez

New Agusta'yı yabana atma,
sonuç itibarı ile hepsı birer italyan,

ducatı,
aprılıa,
cagıva mıto,
new agusta,
mondıal,

bunların hepsı italyan klasmanındalar,,,

yarıstırmanın anlamı yok,

hepsıne kendı sınıfının üstün sıralarındalar...

Mondial mi?
Ayrıca mv agusta olcaktı :)

Tabiki bunları karşılaştıran adam konfora yol tutuşuna önem vermez.sadece serilik istiyorsan RS

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bildiğin çinli mondialden bahsetmiyor, aslı italyan olan mondial

mondial1ti1.jpg

Aprilia rs 125 görünüş itibariyle çok güzel bir motor ve italyan olması da cabası:cat:

serkanadh13 saydiklarin arasinda aprilia disinda 125 cc olan ve 2 zamanli olan motor yok..

dolayisiyla benim soledigim 2t 125cc klasmaninda bence en iyisi cagiva mitodur..
ne aprilia dir ne de derbi dir..

Mito güzel olabilir ama Rs almak mantıklısı..
97 model mitolar 7 vites vede gerçekten hızlı olmasına rağmen şimdiki mitolar rsler karşısında boynunu büküyorlar :)
YUrt dışı forumlarda okuduklarım böyle en azından

yok zaten benim kastettigim sadece hiz degil di..
dizayn olarak benim daha cok hosuma gidiyo..
:))
o yuzden bence yazdim orada..
ama teknik kisminda senin sozun gecerlidir:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar