Aprilia nihayet Ferco'da

hadi hayırlısı bakalım.açıkçası ben ilgilenmiyorum yok fergo almış yok ünlüer et almış yok aytaç su almış... servis de istemiyorum ilgi de istemiyorum. sadece yedek parça istiyorum.onu ordan bunu burdan,şurayı şöyle yapayım carttı curttu. yedek parça gelsin de gerisi önemli değil. uydurma parçalar yerine orjinal şeyler kullanalım bizde.
bi de capanordu ne mantıkla ve neden üretmeyi durdurdular orasını anlamış değilim. anlamak da istemiyorum. yetkililere sesleniyorum" capanordsuz aprilia mı olurmuş? peah" :)

fergo da bi arkadaş söyledi artık capo mapo yok diye.ona istinaen dedim. Türkiye'ye gelecek mi şimdi caponord?

arkadaşlar capo.. ve yedek parça konusunda kesin bilgilere
ulaşabileceğimi sanıyorum.en kısa zamanda sizleri bilgilendireceğim.

capo kullanıcıları mart ayını sabırsızlıkla bekleyecek anlaşılan.haaa bu arada istanbul izmir ve ankaradaki tüm capo kullanıcılarını fuara topluca gidip aynı günün bitimine kadarda beraber olmayı öneriyorum.istanbulda fena bir capo resitali olacaktır.değilmi????:cat:

sezon başlarında motoru değiştirmeyi düşünüyorum ama capanord varadero rasında bi karar aşamasındayım. capanordun gelmeyecğin ve üretilmeyceğini felan duyunca varaderoya agırlık vermişti bende... fuara bekleylim bakalım neler olcak?

Capo üretilmese de yalnız bırakmayız. Efsane motora sahip olacağız daha ne :cherry:

arkadaşlar bence ferco motoru tüm capo kullanıcıarı arayıp baskı yapmalı.ben pazartesi itibari ile makinanın sıfırının getirilebilmesi ve ayrıca parça tedariği hususunda da ciddi bir çalışma beklediğimi söyleyeceğim.gerçekten bu motor olmadan aprilia olamaz.

Serkan Bey Caponord kesinlikle gelmeyecek ama parca konusunda onumuzdeki ay parca ithal etmek icin gerken yasal prosedur bitecek şifreler gelecek ondan sonra parcayla ilgili herseyi Ferco servisten ogrenebileceksiniz.
Fiyatlara gelince
Mana 850 21.420
Shiver 750 19.750
Tuono 1000 25.700
Tuono 1000R 30.350
Pegaso 650 Trial 17.330
RS 125 9.990
RX 125 9.990
Hepsi YTL dir

Caponord Turkiye'ye ithal edilmiyor değil arkadaslar Italya'da uretimi durdu 2008 model Capo yok piyasadaki motorlarin hepsi 2007 Milano fuarinda Aprilia yetkilileri Capo uretilmeyecek yerine 1200 cc bir makina uzerinde calistiklarini ama 2009 da piyasaya cikacagini soylediler.
Ben Ferco Motor bolge sorumlusuyum Boğaç Özşen

Evet linkler şaşırtıcı Amerika da ne oluyor bilmedigim icin gereksiz yere iddia etmek istemiyorum ama bize İtalyanın söyledigi bu dostum

Bogac bey öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve vermiş olduğunuz malumatlardan dolayı teşekkür ediyorum.Ferco motorla daha önce sahip olduğum x9 250 ve 2 adet x9 500 ün bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak dans etmiştim:)
Ferco nun bu memleketteki kurumsal yapısı benzerleri ile mukayese edildiğinde temsil ettiği markaların hangisine sahip olursanız olun size ayrı bir güven hissi veriyor doğrusu.Ben 2006 bmw f 650 kullanıcısı iken 1000 cc segment'i arayışına girdiğimde önümde tek secenek 1200 gs ti.Hatta pazarlığını dahi yapmıştım.Fakat bir arkadaşım bana 1200 gs için vereceğin farkın çok daha azını ödeyip ondan daha fazla keyif alacağın bir motora binmek istemezmisin dediğinde kanacak kadar da salak değildim.Bunu etüd etmem ve tecrübe etmem gerekti, ettimde.Sonuç son derece şaşırtıcıydı.Yurt dışı forumlar ve yorumlardan tutunda burada bana 1200 gs'i satmak isteyen istanbul motor camiasının en kademeli kıdemli ismi dahi bana bunu itiraf etti inanın bana.Ve ben ferconun parça tedariğinde bizleri kesinlikle üzmeyeceğini bilerek bu mükemmel motora sahip olmaya karar verdim.Netice itibari ile Boğaç bey ben motorumun bakımını yada hasar ekspertizini nerde yaptırırsam yapayım Ferco nun güvencesinde olduğumu bilmek isterim.Capo yu biz getirmeyeceğimiz için parça tedariğinde sizlere yardımcı olamayacağız denirse çok büyük bir hayal kırıklığı olur şahsım için.Sizlerin caponun üretimi dursun yada durmasın türkiyedeki capo sahiplerini yanlız bırakmayacağınızı biliyor ve umud ediyoruz.Bizler böyle bir motorun parça tedariğinde internet sitelerinden sipariş verip acaba gelirmi gelmezmi, gümrüğe takılırmı takılmazmı diye kara kara düşünmemeliyiz.Umarım yeni aprilia lar sizede hayır getirir.Fuarda da sizlerle tanışmayı çok isterim.Selamlar....

ben de zaten senden duymuştum Boğaç. Cüneyt vasıtasıyla. zafer ben bu arada. işe bak yaaa. :) neyse işin de hayırlı olsun bu arada :)

Arkadaşlar Aprilia ile ilgili servis anlaşmasi biter bitmez duyuracağım merak etmeyin umarım kimse mağdur olmaz elimizden geleni yapacağız. Aprilia cılarında destegine ihtiyacımız var

zafer tesekkur ederim Capo alacakmıssın duydum inşallah hayırlısı olsun
Ama biraz bekle derim fuara kadar

Son düzenleme:
Ah Pro'cum yaa... Geçen sene ya da ondan önceki sene Capo'yu Motomax 16 milyara filan veriyordu kampanyada. O zaman o kadar çok almayı düşündüm, ama salak kafa almadım işte... Keşke alsaymışım. Senin yazıları okudukça kafayı vuruyorum :pr:

Hatırlıyor musun o kampanyayı...Capo demeyin bana....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar