Bogac bey öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve vermiş olduğunuz malumatlardan dolayı teşekkür ediyorum.Ferco motorla daha önce sahip olduğum x9 250 ve 2 adet x9 500 ün bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak dans etmiştim

Ferco nun bu memleketteki kurumsal yapısı benzerleri ile mukayese edildiğinde temsil ettiği markaların hangisine sahip olursanız olun size ayrı bir güven hissi veriyor doğrusu.Ben 2006 bmw f 650 kullanıcısı iken 1000 cc segment'i arayışına girdiğimde önümde tek secenek 1200 gs ti.Hatta pazarlığını dahi yapmıştım.Fakat bir arkadaşım bana 1200 gs için vereceğin farkın çok daha azını ödeyip ondan daha fazla keyif alacağın bir motora binmek istemezmisin dediğinde kanacak kadar da salak değildim.Bunu etüd etmem ve tecrübe etmem gerekti, ettimde.Sonuç son derece şaşırtıcıydı.Yurt dışı forumlar ve yorumlardan tutunda burada bana 1200 gs'i satmak isteyen istanbul motor camiasının en kademeli kıdemli ismi dahi bana bunu itiraf etti inanın bana.Ve ben ferconun parça tedariğinde bizleri kesinlikle üzmeyeceğini bilerek bu mükemmel motora sahip olmaya karar verdim.Netice itibari ile Boğaç bey ben motorumun bakımını yada hasar ekspertizini nerde yaptırırsam yapayım Ferco nun güvencesinde olduğumu bilmek isterim.Capo yu biz getirmeyeceğimiz için parça tedariğinde sizlere yardımcı olamayacağız denirse çok büyük bir hayal kırıklığı olur şahsım için.Sizlerin caponun üretimi dursun yada durmasın türkiyedeki capo sahiplerini yanlız bırakmayacağınızı biliyor ve umud ediyoruz.Bizler böyle bir motorun parça tedariğinde internet sitelerinden sipariş verip acaba gelirmi gelmezmi, gümrüğe takılırmı takılmazmı diye kara kara düşünmemeliyiz.Umarım yeni aprilia lar sizede hayır getirir.Fuarda da sizlerle tanışmayı çok isterim.Selamlar....