Aprilia 200cc 65hp ?!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahibinden.com adresinde bir ilan gördüm. ilan silinebilir diye yazılanları aynen yapıştırıyorum:

7.000 YTL
İstanbul (Anadolu Yakası) / Kozyatağı
İlan Tarihi 23-11-2007
Marka Aprilia
Model RS 125
Tipi Super Sport
Motor Hacmi 126 - 250
Silindir Sayısı Tek Silindir
Renk Kırmızı
KM 550
Yıl 1998
Durumu İkinci El
Takaslı Takaslı
Kimden Sahibinden

sıstemler ısteyenlere uygulanır ver her turlu motora modifiye artı yarıs setı yapılır.

(NIPPON DENSO POWERCHIP SET DELLORTO CARBON CARBURATOR,POLINI SILINDIR,POLINI PERFORMANCE PİSTON KİT,POLINIPERFORMANCE KRANK SHAFT,ANARRGHİNİ SANZUMAN SET 6 İLERİ 1.2.7 DERECE,FERROTTO EXUP STAGE 2 56.3 BAR 16200RPM'DE 65.7 HP 15300RPM,NSM PERFORMANCE HAVA FİLTRESİ,BREMBO FREN BALATALARI,SPECİAL SPARCO HAVA BASINC KONTROLLU ARKA AMORTİSOR,GİENELLİ PERFORMANCE EKSOZ..) Hafifletilmiş sashe 103kg. toplam agırlık.Max Speed 265 kmh. KOMPLE bu sıstem Uygulamasında motorunuz benım tarafımdan 20000 km garantı altına alınacaktır duzgun kosullarda suruldugu surece.

bu Set in tutarı 2500 euro motor un bu setler beraber fiyatı yukarıda yazılı.

şimdi biri bana bu modifikasyonu açıklayabilir mi?! bol keseden atılmış bir demet kolpa mıdır yoksa gerçek midir?

Motorun orjinal hali 34 bg yazıyor. (sahibinden.com da)

4075087_601791_lvmp756.jpg

kim demişse kandırmış ben dede var aprilia rs 125 34 bg bunu 2 katına çıkarması mümkün değil mileti keklemeye çalışıo bu adam

Hava filtresi bmc hava filtresi :)
Karbüratörün orjinali zaten dellorto..
65 hp olmasına imkan yok
200 olabilir mi orasıda şüpheli..
Buna bu parayı vereceğine git rs250 al :)
Orjinali zaten 65 hpdir

heheh yok almayı düşünmüyorum zaten.. enteresan bir ilan olduğu için paylaşmak istedim =) 20.000km de garanti vermiş. son hız 265kmh falan...

265 yaparsa o tek silindir aprilia ben kendı motorumu verırım :)
hem bana verseler o motoru 20.000 değil 5.000 km de içi dışına çıkar :queen:

Valla normal RS125 190 Yapıyor cok rAHAT modıfıyesız Youtube da vıdeoları mevcuttur. Haa bu sallamamadır degılmıdır bılmem.

aprilla Süper Bir Marka Alan Arkadaş Pişman Olmaz Garanti Veriyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O makine geçen senede vardı nette.Yurtdışından getirtilen parçalarla bunu yapmak mümkün silindir piston krank sekmanlar tamamen farklı 200 cc.Bu modifiye parçaların tamamı yurt dışından geliyor.2 zamanlı motor'dan anlamayan bunu yapamaz ayrıca 2 zamanlı motorun tamirinden de anlaman gerekiyor.Bu tip makineler tamamen yarış için hazırlanmıştır yani keyif için binilir günlük hayatta hergün kullanayım şehir içinde işlerimi halledeyim derseniz kullanamassınız.Sadece hafta sonrarı kullanılmak gezmek içindir 2 zamanlı motorun performansı çok farklıdır buna alışan birisi 4 zamanlı motor istemez.Ve son söz Aprilia mükemmel bir motosiklettir.Alacağınız motor İtalyan'sa olay bitmiştir arkadaşlar:cat:

O makine geçen senede vardı nette.Yurtdışından getirtilen parçalarla bunu yapmak mümkün silindir piston krank sekmanlar tamamen farklı 200 cc.Bu modifiye parçaların tamamı yurt dışından geliyor.2 zamanlı motor'dan anlamayan bunu yapamaz ayrıca 2 zamanlı motorun tamirinden de anlaman gerekiyor.Bu tip makineler tamamen yarış için hazırlanmıştır yani keyif için binilir günlük hayatta hergün kullanayım şehir içinde işlerimi halledeyim derseniz kullanamassınız.Sadece hafta sonrarı kullanılmak gezmek içindir 2 zamanlı motorun performansı çok farklıdır buna alışan birisi 4 zamanlı motor istemez.Ve son söz Aprilia mükemmel bir motosiklettir.Alacağınız motor İtalyan'sa olay bitmiştir arkadaşlar:cat:

2 zamanlı tek silindirli 200 cc bir motosiklet 65 hp vermez vede 265 km hız göremez.
Kaldı ki rs250 bile 265 km hıza ulaşamıyor :)

65 beygirlik bir makinenin 265kmh yapması fizik kurallarına aykırı. 65 beygir güç üreten bir çivi olsaydı belki o hızı yapardı ama 1 metrekare yüzeye sahip makinenin 65 beygir ile 265kmh yapması imkansız. 73 beygirlik rs250 300 yapsın o zaman =)

bu arada Extrema'yı küstürmeyin, başını ağrıtmayın.. 170cc kit takacağım zaman ben biraz başını ağrıtmayı planlıyorum müsait olursa :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar