APARTMAN DA OTURANLAR NASIL GÜVENLİK ÖNLEMİ ALMALI ?

kadıköy gibi bir yerde adamlar 1200lük motorlarını kitleyip branda çekiyorlar. onlara birşey olmuyorda benim kine mi oalcak diye düşünme.
her an herşey olabilir. hırsızlara güvenilmez. otopark düşün hocam.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Biraz masraflı olacaktır ama kapalı otopark iyidir.
Yağmurda, karda ıslanmaz, çalınma riski daha düşük vs.

Adamlar niyet etti mi makasla geliyorlar.
İstediğin kadar zincirle, kilitle, branda çek..

Bana kalırsa güçlü akustik bir ses ile motorun bağırması lazım. Siren.
Bu siren hoparlörünü çalınma anında adamın vurup kıramayacağı hatta göremeyeceği sele altı gibi bir yere sabitlemek lazım..

internette kapali kasa kamyonetin arkasinda paket jenerator ve canta kaynagi ile gelip zincir kilidi saniyeler icinde kaynakla kesen var... kapali otopark her zaman daha emniyetli eger imkan varsa

saygilarimla

Mümkünse otopark bulup anlaş dostum

Az para değil 75-100 tl ama kafan rahat olur

Helegene istanbulda.

Ben ufak bir ilcedeyim bu yaz 5-6 motor çalındı.

Arsizlarin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor

Mümkünse otopark bulup anlaş dostum

Az para değil 75-100 tl ama kafan rahat olur

Helegene istanbulda.

Ben ufak bir ilcedeyim bu yaz 5-6 motor çalındı.

Arsizlarin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor

Ayda 100 tl desen yılda 1200 tl. Onun yerine 500 e kasko yaptır abus marka kilitle bi direğe bağla üstüne branda çek git yat.

Oturdugum yerde otopark bulamadim koyacak. Torium avm var gece koyarsam yabanci araçları gece cektiriyolar dedi guvenlik! Bende arka tekerden zincirle elektrik direğine ondende alarmli disk kilidi ile kitliyom vanasini kapiyom, direksiyonu kitliyom, vs maksat niyeti varsada calmaya ugrastirmak olsun en azindan. Tabi hirsiza kilit dayanmaz ama yapcak birşey yok 😁

bir ara direk işini bende yapıyordum, zabıta geldi, al bunu burdan dedi, bir daha görürsek keser alır götürürüz dedi.. :))))

Arkadaşlar, arka tekerlekten bağlamanızın özel bir sebebi var mı?
Ben ön tekerlekten zincirliyorum elektrik direğine. Abus marka zincir olduğu için başka yere giderken taşıyamıyorum yanımda, bu yüzden Abus disk kilidini de misafir gittiğim yerlerde park edince kullanıyorum.
Zabıta ile ilgili bir problemim olmadı ama geçen gün elektrik direğini boyamışlar, allahtan motor yoktu o anda, sadece zincire biraz boya damlatmışlar...

kasko fiyatları yüksek, grade 80 zincir ve kilit, abus alarmlı disk kilidi. branda diyorum...

Honda NC750x için 1400 küsür TL ödedim kasko olarak ama seneye hasarsızlık indirimi gelecek. Ayrıca birkaç sene sonra tecrübe indirimi de oluyormuş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar