Apaçi ile imtihan

bugün dersaneden çıktım eve doğru geliyorum ışıklarda bekliyorum arkadan bir grup motor geldi en öne geçiyor hepsi de apaçi açık egzoz kask yok bir de ehliyet kesin yoktur bunlarda bana bakıyorlar ben de eldiven kask var tabi dizliğim eksik onu da alsam daha nasıl bakıcaklar anlamıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee ? Bunun için mi açtın konuyu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sonra ne oldu

Apaçilere veya dar görüşlü insanlara göre böyle kanuni breton yani köylü tipi motorların üstünde kıyafet giymeye gerek yoktur küçük motor ya o yüzden sanki o motorlardan hiç düşülmüyo kaza yapılmıyo ölümsüz oluyon :D

immortals diye bi film çekip bunlari oynatacan...filmin mesaji ise her canli bigun ölür olcak.

sonra trafiğe haber verdim işte böyle sürücüler trafiği bozuyor güzel güzel cümlemi kuruyorum ama polisler tınlamadı bile ilgileniriz gerisi yok

Seni beni iplemezler kardeşim.. Vatandaş olarak tehlikede olsak ne yazar, gürültüden rahatsız olsak kime ne.. Düzce'de valinin bir yakınına motosiklet çarpmıştı, polisler alarma geçtiler haliyle, sokaklarda 2teker avına çıktılar bir hafta boyunca. Bazı şeylerin gerçekleşmesi için 2 kilo şeyiniz olması lazım :)santa:)

Son düzenleme:
foruma anlık ileti kutusu yapmak lazım chat tarzında hiç olmasa bu tür şeyler chattan yazılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar