Eveet, bunca süre sonrası yaptıklarım.
Silindir sekman piston debriyaj sübablar yayları debriyaj plakaları ön maşaların yağları contaları karbüratör için yeni şamandra besleme vanası iğnesi(ingiltereden getirtildi)
Tüm bunları ev ahalisi yokken mutfakta yaptım ehihihi
Kara lastil gibi sert ölümcül sm lastikler atıldı yerine MC32 sava/mitas ön arka aynı ebatta 130/70/17 olarak sıfırlandı iç lastikler extra mukavemetli mitas içler ile ile yenilendi
Elektrik tesisatı rezalet idi, extra saf kalın bakır kablolar ile yeniledim, fişlerin tamamı slikonlu su geçirmez fişler ile yeniledim
Can alıcı nokta ŞANZIMANI TAMAMEN sıfırlayıp mondirx3 6. vitesli şanzımana çevirdim, avantaj 6. viteste böğürmeden 100-110 bandında rahat gidiş.
Dörtlü anahtarı ekledim, kumanda kütüğünü atv modelinki ile değiştim sıfırladım, eskiden olamayan selektör butonu hoj oldu doğrusu.
Hülasa Mondial rx3 evo ile birebir aynı blok sadece onda ayak marşı yok, şunu eklemem gerekki eski 5. vitesli şanzıman daha atak bir şekilde 6. vitesli şanzıman daha sürüş konforuna yönelik uzun aralıklı zaten aradığımda bu idi.
Vaziyet bu şekilde, yeni alan arkadaşlar görüyorum hayırlı olsunlar dilerim, buradayım elden geldiği kadar ukalalık yaparım, eyi günler.
İmla hataları eksik harf olabilir klavye artık eskidi idare ediniz.