Diğer karşılaştırma başlığını dallandırmamak için buraya yazıyorum :king:
Demek ki sesli flashörlerde neden ısrar etmediklerini şimdi anladık, bazı insanlar şikayetçi olmuş
Benim elim sürekli sinyalde, habire kontrol ediyorum kapalı mı diye. Niye öyle yapıyorum hiç bilmyorum, sanırım tamamen doğuştan gelen bir bilinç, sinyalım açık kalmasın diye

Yani ekrana bakacağıma habire elimi atıp sinyali yokluyorum sürerken. Bir arkadaşla konuştum onda da durum aynıymış

O yüzden benim ihtiyacım pek olmadı, hiç aklıma da gelmemişti.
olmadı ,
led yada power led ile gösterge aydınlatmasını modifiye edip görünmezlik olayını çözebilirsin.
buda aklının kösesinde dursun :cat:
Ledlere hastayım özellikle de sinyal ve fren lambası olarak inanılmaz iş yapıyorlar. Şu çinli motorumdaki sinyal ve fren lambaları birçok ledsiz jaopndan çok daha iyi ışık veriyor. Pat Pat diye patlıyor sinyaller ve frenler geceleri, bu gerçekten güven verici.
Ama şu hikayemi de anlatıp başınızı şişirmeden geçemiycem

Gece karanlığında ıssız bir yolda sürüyorum motorumu, Ayaş-Polatlı arası. yol dar ve virajlı, mıcırlı bir yol. Ay ışığı tepemde, gün gibi ama yinede açtım uzunları doğal olarak.
Göstergede sinyaller ve uzun göstergei led ışık. 3 dakka geçti 5 dakka geçti,,, yav ufacık, nokta kadar olan led ışık gözü bukadar mı rahatsız eder! Dayanamadım, bir elimle kapatmak zorunda kaldım. Hava da soğuktu, elimi çektikçe ışıktan ötürü süremez oldum resmen. En sonunda kenara çektim, üzerne bi bez mez bişey attım da anca rahatladım.
Gece yada Karanlık bir ortamda biraz uzun vadede okadar rahatsız edici oluyor ki bu ledler... Ama tabi çok istisnai bir örnekti bu, kimsenin başına geleceğini sanmıyorum. Sonuç olarak led iyidir candır